Penguen Belası:Transport Makinası (Bölüm 3)

Gönderen aFacaN HakaN

Businesmoose ve arkadaşları EPF'ye gittiğinde EPF'nin kapısında küçük bi not görür. Arkadaşlar notu hızlıca okur. Notta BENİ DURDURAMAZSINIZ HAHAHAHA -Herbert yazıyordu. Businessmoose ve arkadaşları çok sinirlendi. EPF'nin kapısı kilitliydi. Fakat EPF'nin içinde Herbert ve Klutzy vardı. Herbert içinden Bu adayı ele geçirirsem yönetim bende olur ve istediğimi yaparım diye düşünür. Herbert çeşitli belgeler bulup araştırırken Klutzy transport makinesini görür. Meraklı yengeç hemen içine girer. 

Daha sonra Businesmoose ve arkadaşları EPF'den çıkan bi ses duyarlar. EPF'de dumanlar çıkmaya başlar, O sırada Herbert : K-KK KLUTZYYYY!!! diye bağırır. Klutzy ise çoktan başka yere transport makinesinde kaybolur. Businesmoose ve arkadaşları EPF'nin kapısını kırıp içeriye girerler. Herbert: Saklanmalıyım! Businesmoose: Bu taraftan arkadaşlar. EPF'de kesin birisi yada birileri var! Herbert toplantı yerindeki masanın altına saklanır. Businesmoose: Arkadaşlar heryeri arayın. Bunları biri yada birileri ki Herbert ve Klutzy yapmış olabilir onları hemen bulmalıyız hemde hemen! 

Club Penguin sakinleri ve eski EPF ajanları EPF'nin yandığını görür ve hemen yardıma koşarlar. Sakinler ateşi söndürmek için bolca su getirdiler. Bütün bunlar olurken EPF'nin içide yanmaya başlar. Herbert koca öksürmesiyle herşeyi berbat eder ve yakayı ele verir. Herkez: Bu HERBERT!!. Herbert: BENİ YAKALAYAMIYCAKSINIZ KÜÇÜK FARELER!! Nihahahahahah. Herbert arkadaşların bulunduğu yeri kapatır. Arkadaşlar tuzağa düşmüştür ve nasıl çıkçaklarını bilmezler. Businesmoose : TRANSPORT makinesi!! Arkadaşlar hemen buna binmeliyiz. Vudicafey: Şimdi napıcaz :(. Businesmoose şimdi başlat butonuna basıp burdan istediğmiz bölgeye gidicez. Town,Forest,Beach hatta Dojo bile! Şimdi Beach'a basıyorum Herbert kesinlikle ordan kaçıcaktır.

Arkadaşlar Beach butonuna basıp Beach'e ışınlanmıştır. Tam o sırada Herbert Lighthouse'ye giderken görülmüştür. Arkadaşlar Lighthouse'ye gider Herbert ortalıkta yoktur ama kesinlikle üst kata çıkmıştır diyerek üst kata çıkarlar, ancak Herbert üstünde şişe olan kutunun arkasına saklanmıştır. Herbert iyi bir plan yaparak her zaman ki gibi yine kaçmayı başarır.

Diğer bölümlere gitmek için:

0 yorum: