Penguen Serüvenleri: Ejderhalar'ın Hazine Sandığı

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/35_lrg-768.jpg
Yarr gemi ile birlikte Ice Berg'e doğru geliyordu. Gemiyi de doğru dürüst kullanamıyordu. Ama yine de Ice Berg'e gelmeyi başarmıştı. Ama çok tuhaftı. Kimse yoktu. Herkes nereye gitmiş olabilirdi ki?
En son Gary ve diğer penguenler orta çağda kalmışlardı. Bu nasıl olabilirdi ki? Ama olmuştu işte. Artık Ne yapacaklarını düşünmeye başlamalılardı. Rockhopper:
- Biz buraya nasıl geldik?
Sensei:
- Hiçbir fikrim yok. Ama gerçekten de nasıl gelik?
Gary:
- Şimdi bunları düşünme vakti değil. Hemen canımızı kurtarmalıyız. Herkes bize bakıyor.
Mavipengu1:
- Hey! Şuraya Bakın1 Penguen Kral! Onu bu kadar yakından göreceğimi hiç tahmin etmezdim. Çünkü o ölmüştü. Gary mantıklı bir şeyler söyle! Hemen!!!
Gary:
- Çocuuklar buna inanamayacaksınız ama... Biz şu anda geçmişe ışınlandık.

Mavipengu1:
- Bu nasıl olabilir ki? Nasıl ışınlandık? Işınlanmak için bir makine veya benzeri bir şey olması gerekli!
Gary:
- Zaten vardı. O şeyy... Benim jet dediğim şey... Bir zaman makinesiydi!
Bütün penguenler şaşırmıştı. Gerçekte bir zaman makinesi olduğunu hiç bilmiyorlardı. Ama vardı işte. Şimdi buradan kurtulup geleceğe dönmeleri gerekiyordu. Ama bunu nasıl yapacaklarını bilmiyorlardı. İlk önce herkes o korkutucu boğalardan kaçtılar. Sonra dışarıda karşılarına bambaşka bir dünya çıktı. Sincaplar Ülkesi! Burada herkes sincaptı. Penguenler buraya geldiklerinde çok şaşırdılar. Ama ilk önce boğalardan kurtulmalılardı. Sonra Mavipengu1 şaşkınlıklarr içinde:
- Hem penguenler hem de sincaplar mı? Bu nasıl olabilir ki?
Ardından geldikleri yere bakmadan bir yere geldiler. Burası çok garipdi. Sincap Shop, Sincap Cafe, Sincap Book ve daha fazlası... Çok garipdi. Yani tıpkı Club Penguin Adasına benziyordu. Ama burası bir ada değildi. Tek farkı buydu. Gary Dot ve Jetpack Guy'u yanına aldı. Burayı araştırmaya çıktılar. Dot sokakları gezip bilgi toplarken bir sincapla karşılaştı. Ve ondan her şeyi anlatmasını istedi:
- Burada çok büyük bir hazine sandığı var. Şu tepedeki mağarada. Ama gidip onu alabilmeyi kimse başaramadı. Çünkü o hazineyi tam 3 ejderha koruyor. Ve kimsenin hazineyi allmasına izin vermiyorlardı.
Dot:
- Neden?
Sincap:
- Penguen Kral yüzünden. O her zaman kendini düşünür. Ve bir gece sarhoşken bir hazine sandığı bulur. Ama o sandığa kimsenin yaklaşmasını istemez. Sonra 3 ejderhaya o hazineyi korumasını ister. Bunun karşılığında ejderhalara 3 dilek kartı verir. Dilek kartları diye bir şey olmadığını herkes bilir. Bu kartlar da sahtedir. Ejderhalar bunu öğrenince hazineyi kraldan da saklarlar!
Dot şüphelidir. Ama yine de inanmaktan başka çaresi yoktur. Jetpack Guy ise Penguenler ve sincapların nasıl dost olduklarını araştırır. Bir sincap bulur ve:
- Her şey Penguen Kralı kasabamıza aldıktan sonra başladı. Kötü durumdaydı. Biz de acıyıp aldık. Sonra kaynaklarımızı çaldı. Kendisine yaşamak için bir yer yaptı. Ve bir çok penguen getirdi. Bizden güçlü bir ordu yarattı ve bizi kalemizden attı. Şimdi ise köyümüzde yaşamak zorundayız.
Jetpack Guy:
- Bir penguene nasıl güvendiniz ki?
Sincap:
- Aaa... Bilmiyorum...
Jetpack Guy bu anlattıklarının hepsini not alır ve Gary'nin yanına döner. Dot ve Jetpack Guy öğrendiklerini anlatırlar. Gary her şeyi öğrenir ve:
- O tepeye hazine sandığını almaya gitmeliyiz...

Devam Edecek...

4 yorum:

  1. hani ben olacaktım

    YanıtlaSil
  2. ya sen diğer hikayemde olacaksın penguen serüvenleri bir bölüm sonra bitiyor. seni puffle şehrinde oynatcam hem de ana karakter olacaksın...

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı! sincaplar ülkesi vay be :D

    YanıtlaSil
  4. sadece yaratıcılık!

    YanıtlaSil