Penguen Serüvenleri: Rockhopper vs Oreo

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/29_lrg-768.jpg
Rockhopper herkesi kendi adasına götürmeyi başarmıştı. Burada herkes güvendeyidi. Herbert'a bile acıyıp getirmişti. Oreo ise adayı geziyordu. Hala birileri kaldı mı diye. Klutzy adanın kurtulabilmesi için tek şansdı. Klutzy Oreo'nun evini arıyordu. Evini bulup makineyi durduracaktı. Ama o kadar ev arasında onunkini nasıl bulacaktı ki!
Son anda aklına bir fikir geldi. EPF Command Room'da Gary'nin ofisinde tüm evlerin adresleri yazılıydı. Klutzy Gary'nini ofiseni gitti. Ama ofise girmek için şifre gerekiyordu. Şifre ne olabilirdi ki! Hem şifreyi nasıl bulacaktı? O kadar sayı arasından hangisi olabilirdi? Klutzy'nin işi zordu biraz. Ama eğer Gary ile haberleşebiirse şifreyi öğrenebilirdi. Ama ona nasıl ulaşacaktı ki? Sonra aklına geldi adadaki herkes de telefon vardı. Eğer evleri gezerse birinde telefon bulabilirdi. Sonra evleri gezmeye başladı. Bir kaç saat uğraştı ve sonunda bir telefon buldu. Gary'ye sonunda bir mesaj yolladı. Gary'ye şifreyi sordu Gary ilk önce güvenmedi. Ama tek şansları Klutzy idi. Söylemek zorundaydı...
Sonra Klutzy Gary'nin ofisine girdi. Tüm evlerin listesini açtı. Oradan Oreo'nun evini buldu. Sonra oraya gitti. Makineyi tam urduracaktı ki Oreo geldi. Kluzty hemen saklandı. Oreo çok mutlu duruyordu. Ama öyle değildi yanlızlık çok kötüydü. Klutzy de bunu anlamıştı. Sonra hemen onun yanına gitti. Oreo ona saldırdı. Ama Klutzy onunla arkadaş olmak istediğini söyleyince Oreo durdu. Sonra birlikte adada gezmeye başladılar. Klutzy onun güvenini iyice kazanınca Rockhopper'a mesaj attı ve Rockhopper gelip Drr Sphenis'i gizlice adadan uzaklaştırdı. Kendi adasına götürdü. Kluzy adayı normale çevirdi ve bütün penguenler adaya döndüler. Gary döner dönmez ofis şifresini değiştirdi. Rockhopper geri adasına döndü. Oreo çok sinirlenmişti. Artık en büyük düşmanı Klutzy'ydi. Rockhopper geri geldiğinde Oreo bir sürü kötü laflar edince Rockhopper iyice sinirlendi ve:
- Bir yarış yapmaya ne dersin?
Oreo kabul etti. Rockhopper ile birlikte bir yarış yapacaklardı. Herkesin önünde! Bu bir vagon yarışıydı. Her iki yarışçıda bir vagonda yarış yapacaklardı. Rockhopper kazanacağından fazlasıyla emindi. Tabi Oreo hile yapmazsa. Ama yapacaktı. Muhteşem bir planı daha vardı. Oreo'nun. Yarış başladığında yarışın ortasında Oreo Rockhopper'ın vagonuna çarptı. Rockhopper'ın vagonu o anda aşağı doğru uçmaya başladı. Sonunda vagon raydan çıktı ve denizin dibini boyladı. Finish'de yalnızca Oreo gelince herkes tedirgin oldu. Rockhopper neredeydi? Herkes bu sorunun yanıtını bekliyordu. Tabi yarış mağarada olduğu için kimse Rockhopper'a ne olduğunu görmemişti. Rockhopper denizin dibine doğru batıyordu. Aşağıya iyice indiğinde kendini kaybetti. Ve gözlerini kapadı.

Devam Edecek...

12 yorum:

  1. sen dr. sphenisten ne istiyosun he???

    YanıtlaSil
  2. ya iyiki bir beni kötü karakter yap dedim tamam yapma yeter ki rahat bırak beni kimse aşık olmasın hikayelerinde adım geçmesin lütfen ya

    YanıtlaSil
  3. RAHAT BIRAK BENİ!!!

    YanıtlaSil
  4. tmm bırakıyorum o kadar çok istiyosan hem oynasan ne olur şimdi yeni biri bulmam gerek

    YanıtlaSil
  5. buldum ama başka bi sitenin sahibi ve yabancı

    YanıtlaSil
  6. dr sphenis oynasaydın daha iyi olurdu hem neden oynamıyosun ki?

    YanıtlaSil
  7. sen olsaydın oynarmıydın ki? ne hallere düştüm sayende...

    YanıtlaSil
  8. ne hallere düştün ki? ne oldu sadece seni kötü yaptım

    YanıtlaSil
  9. aşk işleri filan o derece..biraz... işte anla :D

    YanıtlaSil
  10. dr sphenis sen kaç yaşındasın???

    YanıtlaSil
  11. bütün ünlülere de bişey oluyo bir yaralanıyor bir batıyor :s

    YanıtlaSil