Penguen Serüvenleri: Gizemli Yaratıklar Adayı Bastı!

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/27_lrg-768.jpg
Güzel bir gün yeniden Club Penguin Adasını bekliyordu. Çünkü bugün adadaki en büyük eğlence merkezi açılıyordu. LooNaPenguins olacaktı ismi. Bu ismi Johnny bulmuştu. O çok iyi bir Lunapark'cıydı. Hayali hep böyle büyük ve güzel bir lunapark açmaktı. Tabi kitaplarda böyle geçiyordu. Belki gerçeği öyle olmayabilirdi. LooNaPenguins'in açılmasına 2 saat kalmıştı. Yesil Z hazırlanmalıydı. Arkadaşlarına bile haber vermemişti daha. Tam onları arayacakken kapı çaldı. Gelenler arkadaşlarıydı. Hepsi LooNaPenguins lunapark'ının açılışı için hazırlanmıştı. Yesil Z de hazırlanmalıydı. Ancak ne giyecekti ki! Candano ona yardım etti. çünkü o bir moda tasarımcısıydı. Yesil Z'ye harika giysiler seçti. Açılış başlamak üzereydi. Hemen lunapark'a gittiler. Gözlerine inanamadılar. Gerçekten çok büyük bir yerdi. Ve tam ortasında bir gökdelen bulunuyordu. Gökdelenin üzerinde ise bilinmeyen bir yaratık resmi vardı. Bu yaratığın ne olduğunu Johnny bile bilmiyordu. Açılışa son 5 dk. kalmıştı. Ama Oreo iş başındaydı. Her şeyi önceden öğrenmişti. Yani gökdelendeki yaratığı. Ve o yaratık türünü bulup onlara Johhny hakkında çok kötü şeyler anlatmıştı. İşte her şey şimdi başlıyordu.
Yaratıklar her an gelebilirlerdi. Ama ne yazık ki kimsenin onların geleceğinden haberleri yoktu. Tam makasla ip kesilecekken ileriden bir top geldi ve ipin üzerine geldi. Herkes çok korkmuştu. Ama Gary oradaydı. Ve yanında süper şişme koruyucu kalkanı vardı. Hemen onu şişirdi ve herkesi koruma kalkanının içine aldı. Şimdilik herkes güvendeydi. Ama bakalım ileride neler olacaktı...
Yaratıkların kaptanları Yarr kendi türlerini bütün penguenlere anlattı. Onlara Puffle deniyordu. Bu puffle'ların çeşitli renkleri vardı. Başkanları ise kırmızıydı. Onu çok sinirli ve güçlü olduğu için başkan yapmışlardı...
Sonra Puffle'lar:
- Neden bizim resmimizi oraya asıp bizimle dalga geçiyorsunuz??? diye bağırdılar. Penguenler şaşkına döndü. Johnny:
- Hey biz sizin resminizi oraya gülmek için asmadık. Yarr:
- Peki ya neden astıınız? diye sordu. Johnny:
- Sadece sizin resminizi çok çekici bulduğum için oraya astım. Hem bu parka çok yakıştı. dedi. Yarr:
- Gerçekten mi? Bizim türümüz çok mu çekici he? Söylesene söylesene! diye çılgına döndü. Johnny:
- Elbette. Yoksa sizinle neden dalga geçmek isteyelim dedi. Sonra Yarr:
- Lütfen bana 10dk. izin verir misiniz? dedi ve hemen oradan ayrıldı. 5 dk sonra Oreo'in çığlıkları adanın her tarafından duyulmaya başlandı:
- Ben size yalan söylemedim. Bırak beni seni lanet olası varlık!!! Yarr geri geldi ve herkesten özür diledi. Sadık dostlarını tanıştırdı penguenlerle:
"Chirp (Sarı Puffle), Bouncer (Mavi Puffle), Blast (Kırmızı Puffle), Flare (Siyah Puffle), Loop (Pembe Puffle), Flit (Yeşil Puffle), Pop (Mor Puffle)"
Sonra penguenler ve puffle'lar arasında müthiş dostluklar başlamıştı.

Her şey olup bittikten sonra Oreo odasında yaralı bulundu. Kimin yaptığı bulunamadı hala!!!!

2 yorum: