Krallık Hikayesi:Mutlu Son (Bölüm 15)

Gönderen aFacaN HakaN



Muhafızlar bayıldıktan sonra ben ve orman çocuğu binanın içindeki rehineleri alıp kasabaya geri döndük. Ve yine bir konuşma yapmak üzere Killi meydanındaki büyük kürsüye çıktım. Sevgili KİLLİ Halkı, Kralın ne kadar cani olduğunu gördünüz. Bana izin verin sizi bu dertten kurtarıyim. Kralla bir düello yapıyim. Düelloyu kazanan bu ülkenin kralı olmaya devam etsin.

KİLLİ halkı bu durumu düşünerek evet cevabını vermiş. Daha sonra Kral'ın habercileri bu durumu krala bildirmiş ve belirnenen saatte ''Demirci Vadisi'nde düello yapılıcakmış.Kral Wortigon: OZİE'Yİ ALT ÜST EDİCEM O ZİBİDİYİ KENDİ KILICIMLA, KENDİ ELLERİMLE YOK EDİCEM, dedi.

Daha düello başlamadan bir saat önce vadi dolmak üzereydi. Vadiye ilk olarak Ozieboo geldi. Daha sonra Kral Wortigon. Kral : AHAHAHAHHAHA diye kuvvetli bağırdı. Düello başlamak üzereydi. Burda böyle durumlar olurken Queen wortigonun tuzağından çıkmayı başarmış ve demirci vadisine yol alıyordu.

DÜELLO BAŞLAMIŞTI! HERKEZ O SAVAŞI İZLİYORDU, HERKEZ OZİEBOO'NUN KAZANMASI İÇİN DUA, ŞİFA DİLİYORDU! Queen'de düelloyu izliyordu, oda Ozieboonun kazanması için dua etti.

Kral Wortigon'un kafası dağınıktı, ama yılmadan savaşıyordu. Ozieboo ise sakin ve dürüsttü. Çok cömert oynuyordu. Kral savunma yapmaya karar verdi. Ozieboonun asi bakışları yeniceğinin bi belirtisiydi.

OZİEBOO EĞİLEREK KRALA KILICI SAPLADI. KRAL HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. KRALA HERKEZ TEKME ATIYORDU. Tabi queen'de onların arasına gizlice girip tekme atıyordu. KRALIN CESEDİ MEZAR YAPTIRMAKSIZIN KANALİZASYONA SÜRÜKLENDİ.

Herkez meydanda ozieboo ile gurur duyuyordu. Artık yeni kral oydu ve halka barış, hizmet, huzur getircekti. Killer'da hemen ozieboo'nun yanına koştu ve ona ''KAHRAMANIM, SEN Bİ KAHRAMANSIN! CANİ BABAMDAN BENİ KURTARDIN, BU HALKA HİZMET GETİRDİN. BENİMLE EVLENİRMİSİN DEDİ. Ozieboo çok utandı ama hayırda diyemezdi tabi :). Artık killi halkı özgür olmuştu. Ve bu hikaye mutlu sonla bitiyordu. 

1 yorum: