Club Penguin'in Kara Şovalyesi

Gönderen Bevri





Club Penguin'in krallıkla yönetildiği zamanlarda kral 1.Herbert halka zulüm eder,coinlerini alırdı. ülkenin sınırlarına askerler koymuştu. Hiç kimse ülkede kaçmıyordu ve böylece çok yüksek vergileri ödemek zorunda kalıyorlardı. kral 1. Herbert herkesin coinlerini sömürüyordu taki Kara Şovalye gelene kadar. Kara Şovalye penguenlere yardım ediyor ve ayrıca halkı isyan çıkartmak için örgütlüyordu. Bir gün kralın askerlerinden birisi Kara Şovalyeyi halkla konuşurken gördü ve şüphelendi. Gizlice yanlarına gitti ve konuşmalarını dinledi.


Asker herşeyi duymuştu. Duyduklarını krala alattı. Kral çok sinirledi. Hemen penguelere onu yakalamasını emretti. Onu ölü ya da diri getirene tam 100,000 coin vereceğini ilan etti fakat halk kabul etmedi ;çünkü onu getirip coinleri alsalarda kral coinlerini sömürücekti . Kral bunu duyunca ödülü 1.000.000 coin + ülkeden ayrıla çıkabilme yetkisi vereeğini duyurdu bu sefer tüm halk Kara Şovalyeyi aramaya koyuldu ;fakat sadece birisi onu buldu.... Klutzy.Klutzy penguen değildi, puffle da değldi .... o bir yengeçti ve o Kara Şovalye'yi tek başına yakalayamıycağını biliyordu ;bundan dolayı kraldan yardım istedi. Kral,en iyi askerleri ve Klutzy Kara Şovalye'nin evine doğru gitmeye başladılar. Biraz yol yürüdükten sonra Klutzy



''işte burası'' diyerek bakımsız,küçük bir ev gösterdi. Herbert askerlere yüksek bir sesle ''Yakın'' diye bağırdı . Askerlerde birisi, meşaleyi evin kenarına sürdü ! Ev cayır cayır yanmaya ev tamamen yanıp ; sadece külleri kalınca evin içine baktılar fakat Kara Şovalye'nin zırhı içerde değildi ! Herbert, Kara Şovalyenin bu evde yaşamdığını anlayınca Klutzy'e dönüp bu ev olmadığını söyledi ve onu boşboşuna meşgul ettiği için ömür boyu zindana attı.



Kara Şovalye arandığını öğrenince ülkeden kaçmaya çalıştı ama olmadı . Bu yüzden geceleri yeri kazarak yeraltında bir ev yaptı. Kral , Kara Şovalye'yi bulamıyınca güvenlik önlemlerini iyice arttırdı daha çok askerle onu arıyorlardı. Kral uzun zaman geçtikten sonra Kara Şovalye'nin ülkeden kaçtığını düşündü ;bunda dolayı güvenlik önlemlerini eski haline getirdi ; çünkü yüksek güvenlik çok coin demekti. Kara Şovalye yeraltındaki evini tünel gibi yapmıştı.Kral onu ararken evi büyüterek , yeraltından bir yol yaptı. Yolun başı ülkenin içindeydi, sonu ülkenin dışında,bu yolla insanları bu ülkeden kurtara bilirdi. Bütün penguenlere ,onun Kara Şovalye olduğu dışında herşeyi anlattı ve onlara Pufflelarını ve eşyalarını toplamalarını söyledi ;çünkü gece kaçıcaklardı. Bunu insanlara anlatırken, Bevri adında bir penguenle tanıştı.
Bevri'yle iyi arkadaş oldular ve Bevri penguenlere haber vermekte ona yardım etti. Gece olunca ,penguenler tünele gitmeye başladı herkes ülkeden kaçmıştı fakat bir asker kaçanları gördü ve bağırdı askerler diğer penguenlerin peşin düştü hem de atlarla Bevri ve Kara Şovalye askerleri oyaladı. Bütün penguenler ormana kaçtıktan 20 dakika sonra daha fazla askerin geldiğini gören Bevri ve Kara Şovalye'de ormana kaçmaya başladılar fakat atlı okçular ,Bevri ve Kara Şovalye'den daha hızlıydılar. İlk önce Kara Şovalyeye ok attılar oklardan bir tanesi Kara Şovalyenin kalbine geldi. Bunu gören Bevri bir anda orman yolundan yana atladı .Atlı Okçular çok ilerde durabildiler. Bevri kaçıyordu giebildiği bildiği kadar uzağa kaçtı Herbert ağlıyordu ;çünkü krallığında askerden başka insan kalmamıştı. Gün aydınlanınca ise Bevri Herbert'ın krallıında çok uzaktaydı.




0 yorum: