Penguenler Tayfası Gizli Hazine Yolunda!Bölüm 3:Gizli Ada

Gönderen Nrdz



Bütün tayfa sonunda Gizli Ada'ya varmıştı.Burada mola verecekler,erzak toplayacaklar,gemilerini tamir edeceklerdi.Bu adada 2 gün kalıp yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerdi.Ama erzakları çok azaldığı için Hindistan cevizi toplamaya başladılar.Bazı tayfalarda kendilerine göre bir olta yaparak balık tutmaya başlamışlardı.Akşam olunca,bir ateş yaktılar yemekler yendi güzel sohbetler edildi,plan anlatıldı.
Rockhopper:
- Tayfa beni anladınız dimi planı anlattığım gibi daha çok yolumuz var.O yüzden mümkün olduğunda erzak toplayın çalışın.Bizde dört bir yandan çalışacağız...
Tayfa:
- Anlaşıldı kaptan!
Yemekler yenmişti.Hala ateş vardı ve bu durumda uyumamak elde değildi.Herkes günü yorgunluğunu atmak için    ateş etrafında ısınarak uyudular.Yarın onları çok iş bekliyordu.Uykularını almalıydılar.
Gün ağarırken bütün tayfa uykusunu almış ve hemen işe koyulmuşlardı.
Tayfanın iki üyesi Nitromearda ve Minunplusle'de ormandaydılar.
Nitromearda:
- Ağaç kesmeliyiz Minunplusle.Odun için çadır için.Artık çadır kurmalıyız!
Minunplusle:
- Haklısın.
Minunplusle baltayı alır ve hızlı ama dengeli olarak ağacı kesmeye basşlar.Saatler öğleni gösterirken.On ağaç kesilmiş yerlerine götürülmüştü.Tek onlar değil herkes çalışmıştı.Rockhopper gemi tamiratı hakkın tayfasına birşeyler öğretiyordu.Gemi tamiri hızla ilerliyordu.Nrdz,Pamukyoti,Tptn,Nitromearda,Minunplusle'de çadırı kurmaya başlamışlardı.Diğer tayfa üyeleri yemek yapıyor ve gemi tamiratında uğraşıyordu.Ve Rockhopper'ın sesi duyuldu.Bu bütün tafanın istediği bir sesdi:
Rockhopper:
- Paydos!
Herkes yapılmış olan yemekleri yemeye başladı.Herkesin keyifi yerindeydi.Ama geminin daha tamiratı bitmemişti yarın sabah gün ağarırken yola çıkmalıydılar.1 saat moladan sonra tayfa çalışmaya geri başladılar.
Tayfanın çoğu geminin tamiratıyla uğraşıyordu.
Rockhopper:
- Nrdz ve Pamukyoti yırtılmış olan yelkenler dikildi onları gemiye yerlştirin.
Nrdz ve Pamukyoti:
- Peki kaptan!
Şaka maka geminin tamiratı bitmişti.Saat akşam 7 yi gösteriyordu.Rockhopperın sesi bir kes daha duyuldu.
Rockhopper:
- Paydos!
Herkes ateşi yakmaya yemekleri pişirmeye ve çadırlarına gitmeye başladılar.30 dk sonra yemek olmuştu ve tayfa yemek yemeye başlamıştı.Rockhokpper ,Nrdz ile konuluyordu.
Nrdz:
- Bugün çok iyi çalıştık kaptan.İşlerimiz umduğumuzdan kısa sürdü.
Rockhopper:
- Haklısın Nrdz.İyi iş çıkarttık.
Derken sohbete daldılar.Yemekleri bitiren tayfalar çadırlarına uyumaya gittiler.Birbirlerine iyi uykular demeyi unutmadılar.Sabah gün ağarılırken.Tayfa uyanmış ve gemi için sandallara binmişlerdi.
Rockhopper:
- Yelkenler fora!
Gemi ilerlemeye başlamıştı.Yarıda kalan serüveni tamamlamak içni sıradaki durak olan Denver Adasına yolculuk başlamıştı...

Devam edecek...

~ Nrdz

1 yorum:

  1. nrdz ın hiçbir sitesine girmeyin clubpenguincetesii.blogspot.com

    YanıtlaSil