Penguenler Tayfası Gizli Hazine Yolunda! Gizli Ada'ya yolculuk! (Bölüm 2)

Gönderen Nrdz


Gemi dalgalar içinde güzelce gidiyordu.Gerçekten limandaki tamirat ona yaramıştı.Ama gün geceye doğru gittikçe dalgalar hırçınlaşıyor.Adeta kükrüyordu!Gemi iyiydi ama artık zorlanıyordu.
Rockhopper:
- Gemi zorlanıyor.İpler kopucak gibi!
Nrdz:
- Haklısın kaptan zorlanıyor.
Rockhopper ve Nrdz olaya müdahale etmeye çalıştı.Bozulan ip düzenini düzelttiler.İş tam oldu derken tayfanın yeni üyesi en acemisi Mervelamut makarayı yanlış kontrol ederek,makara adete çılgına döndü.İpi serbest bırakıyordu.İpi tutsan elin yancaktı.Ama Nrdz cesurca ipi tuttu sıkıca kavradı.Diğer ipide Rockhopper tuttu.Makarayı Pamukyoti kontrol etti tekrar yerleştirildi.Ve rüzgar yavaşladı.Tayfa adete derin bir oh çekti.Ve nöbetleşerek kürek sallamaya devam edildi.
O sırada Rockhopper,Nrdz,Pamukyoti ve tayfanın en cesurlarından Tptn geminin alt tarafında masanın etrafına dolaşmışlardı.
Rockhopper:
- O rüzgardan ucuz kurtulduk ama bidahakine bu kadar şanslı olamayız!
Nrdz:
- Haklısın kaptan!Gemide biraz hasar oldu.Gizli Adada hasarı düzeltiriz hatta gemiyi dahada iyi yapmalıyız!
Pamukyoti:
- Haklısınız...
Tptn:
- Haklısınız zaten şuan önemli olan zararların bi kısmını giderdik.
Gün ağarmaya başlamıştı.Güverteden Rockhopper'ın sesi duyuldu:
- Kara göründü!!!!!
Bütün tayfa herkes ama herkes çok rahatladı.Akşamdan beri nöbetleşen kişiler,sallanan kürekler.Yorulan kişiler... Sonunda kara görülmüştü.Şevk gelen tayfalar çok daha hızlı kürek sallamaya başlamışlarda ve sonunda Gizli Ada'nın yakınlarına çapayı attılar.Tayfalar uğraşarak tek tek salları indirdiler. Gizli Ada'ya doğru gittiler.İlk salda olan Rockhopper,Nrdz,Pamukyoti ve bir tayfa üyesi,onların ardındaki sallardada tayfaların geri kalan kısımı vardı!Gizli ada macerası başlamıştı!

Devam Edecek...

~ Nrdz

0 yorum: