Umutsuz Aşk: G Billy'nin Oyunu

Gönderen Adsız

Konsere bildiğiniz gibi daha 10 gün vardı. Bu vakiti Penguin Band iyi değerlendirmeliydi. Tabi dikkatleri yalnızca konserde olmalıydı. Daha ilk gündü. Ve de şarkı sözlerini Petey K. yazıyordu. Sonra da Cadence sözleri beste haline getirecekti. Ama şu anda hiç kimse birazdan olacaklardan habersiz değildi. Chrisdog93 belki herkesi sevindirecek belki de ağlatacaktı. Sonunda Chrisdog93 evinden çıktı ve hemen Franky'nin mektubunu Penguin Band'ın ofisine götürdü. Bu mektubu Chrisdog93 getirdiğinde elinden ilk kapan kişi Stompin Bob oldu. Sonra Stompin Bob mektubu okuduktan sonra biraz sustu. Sonra da diğerlerine okumaları için uzattı. Herkes bu nota çok şaşırdı. Ve sonra Stompin Bob:
- G Billy nedense bize bu nottan hiç bahsetmedin! :@
G Billy:
- Bak! Belki de bu notu Franky yazmamıştır. Nereden bilebiliriz? Belki de birisi bizim birbirimize düşmemizi istiyordur!
Chrisdog93:
- Ama bir kanıtım var! Bu Franky'nin yazısı. Bakın size ne göstereceğim. Franky'nin evinden bulduğum günlük! Hem de yazılar uyuşuyor!
Sonra herkes günlüğü inceledi. Ve Cadence en arka sayfasında bir not buldu. Sonra bu notu herkese gösterdi. Bu notu Chrisdog93 bile görmemişti! Notta şunlar yazılıydı: Artık bütün arkadaşlarımı ve Penguin Band'ı bırakıp gidiyorum... Bu günlüğü okuman için sana bırakıyorum "........." Ve bir de sana not bırakıyorum... Lütfen oku ve herkese benim gittiğimi söyle... :( Ama nedense günlüğün ve notun kime bırakıldığı bilinmiyordu. Çünkü notta kime bırakıldığı yazmıyordu. Yalnızca bir ayrılı mektubuydu bu. Ama günlükte notun kime bırakıldığı kısmını birisi yırtmıştı. Acaba not gerçekte kime bırakılmıştı? Ve sonra Chrisdog93 atıldı ve:
- Hayır! Olamaz! Görmüyor musunuz? Bunların suçlusu o! G Billy! Size onun öldüğünü söyleyen kimdi?
Sonra Petey K:
- G Billy... :(
Sonra da Stompin Bob olaya atıldı:
- Hmm bakın! G Billy "Ben yapmadım!" diyor. Peki şu anda ne yapmalıyız? Birisi bir şey söyleyebilir mi?
Ve de o sıralarda Jelly yeni uyanıyordu. Ve uyanınca kendi kafasında düşünceler oluşmaya başladı; "Ben neden böyleyim? Şu anda bir tane bile arkadaşım yok! Kendimi hayattan bezdirmemeliyim. Ama arkadaş çevresi yapmak bayağı zor!" derken birden aklına Flabbie geldi. Birdenbire onunla arkadaş olma kararını aldı. Sonra da evden çıkmak için hazırlanmaya başladı... Penguin Band'ın ofisinde ise işler karışmıştı. Ama o sessizlik içerisinde Petey K.:
- Bence şöyle yapalım! Mutlaka bu yırtık parça bir yerlerdedir. Bu ada buzla kaplı olduğu için çöpler yakılamaz ve geri dönüşüme gider. O yüzden hiçbir çöp parçası yok olmaz! Yani bu parçayı bulma şansımız hala var! Eğer dağılıp ararsak bulabiliriz! Ama biz ararken G Billy'nin bizimle gelmemesi gerekli! Ya o suçluysa? Hemen kağıdı saklar! O yüzden G Billy ve Chrisdog93'ü Happy77'nin evine bırakacağız. Orada gözetim altında olurlar. Bu arada ben ve Strench Geri Dönüşümü ararız. Cadence ve Stompin Bob da Franky ve G Billy'nin evini arasın.
Sonra herkes görev yerlerine dağıldı. Cadence ve Stompin Bob, Franky & G Billy'nin evini aramaya gittiler. Sonra her tarafı aramaya başladılar. Ve o mektubun yırtılan parçasının boyutunda bir koli kağıt çıktı. Şimdi asıl iş üzerinde yalnızca isim yazanları ayırmaktı. Ve de önlerinde bir koli kağıt vardı. Bu çok yorucu olacaktı. Ama yapmalılardı. Petey K ve Strench ise Geri Dönüşüme gittiler. Onların da işi bayağı zor olacaktı. Çünkü o yırtılan parçanın boyutunda 3 koli kağıt buldular. Hepsine tek tek bakmaları akşama kadar sürebilirdi. O sırada Jelly ise hala ne giyeceğinden emin değildi. Hazırlanması akşamı bulurdu. Ama eninde sonunda Flabbie ile görüşecekti. Buna seviniyordu Jelly! Happy77'nin evinde ise G Billy çok tedirgindi! Hemen bir şeyler yapmalıydı. Ya kendi isminin yazılı olduğu kağıt bulunursa? O zaman ne olacaktı? O yüzden çabuk düşündü ve:
- Happy77! Şu günlükten bir sayfa alabilir miyim?
Happy77:
- Neden?
G Billy:
- Aaa.. Sadece canım sıkılıyor. Resim yapmak istedi canım. Can sıkıntısını geçirir belki.
Happy77 önce tedirgin oldu. Sonra biraz daha düşünüp kararını verdi:
- Pekala! Alabilirsin.
Dedi ve bir de kalem uzattı. Sonra G Billy haince bir plan kurdu kafasında. Günlükten sayfayı aldı ve sonra günlüğün son sayfasını açarak günlüğü masanın üzerine koydu. Sonra kendisinin aldığı sayfadan günlükteki yırtık yeri hesapladı ve sonra oraya "Petey K." yazdı! Suçu Petey K'ye atmak istedi. Sonra da kağıdı karalayıp çöpe atmak için kalktı ve Happy77:
- Nereye gittiğini sanıyorsun?
G Billy:
- Sadece şu kağıdı çöpe atacağım! Ne var bunda?
Sonra Happy77 sustu. G Billy ise çöpün yanına gitti. "Petey K." yazan yeri yırttı ve geri kalanını top yapıp çöpe attı. Sonra hemen elindeki kağıdı cebine sokup yerine oturdu. Ve kağıt avcılarını beklemeye başladı. Sonunda akşam olmuştu! Ve Jelly hala evinden çıkamamıştı. Ama sonunda artık ne giyeceğine karar verdi ve hemen giyinip dışarı çıktı. Flabbie'nin evine doğru yol aldı. Ama yolda hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı! Cadence & Penguin Band Konseri afişleri! Jelly resmen Flabbie'yi unutup şoka girmişti...
O sıralarda Happy77'nin evinde herkes bitkin bir şekildeydi.
Happy77:
- Kağıt bulabildiniz mi?
Diye sorduktan sonra Stompin Bob:
- Evet! Hem de tam 15 tane! Tabi bunları ayırması biraz zor oldu. Neyse işte sonunda bulduk kağıtları!
Dedi ve kağıtları masanın üzerine koydu. Sonra G Billy kimseye çaktırmadan Petey K. yazdığı kağıdı o kağıtların en üstüne koydu ve alttan bir kağıt çekti. Böylece kağıtların sayısı bozulmamış oldu! Şimdi sıra bu kağıtları tek tek denemeye gelmişti. Herkes çok heyecanlıydı. Ve sonra Petey K. en üstteki kağıdı alıp günlüğe yerleştirdi. Ve ne oldu bilin bakalım? Kağıt günlüğe uymuştu! Ve de üzerinde "Petey K." yazıyordu!

Devam Edecek...

2 yorum:

  1. Allah aşkına devamını getir! Hikayeleri baştan okudum, meraktan ölüyorum. :D

    YanıtlaSil