Superpenguen 1. Bölüm (Feudypt/Sphenis Ortak Yapımı)

Gönderen Adsız

Mutfaktan güzel kokular geliyordu. Marco aldığı bir balıklı pizza siparişini tamamlamıştı anlaşılan. -Lorina hemen gel ve bir balıklı pizzayı 5 no lu masaya götür!
-Öff tamam! dedi Lorina. Garson neden izin almıştı ki! Penguenlere hizmet etmek istemiyordu. Bunu gururuna yediremiyordu.
-Al tıkın hadi dedi Lorina penguene verirken.
Penguenin yüzü Lorina'nın hakareti ve pizzasından çıkan taşla kıpkırmızı olmuştu.Penguen pizzayı Lorina'nın yüzüne fırlattı ve Lorina bir çığlık attı. İşte herşey o zaman karıştı..
Lorina penguene bir tokat attı ve penguen de Lorina'nın üstüne atıldı. Dövüşmeye başladılar.Marco Lorina'nın cırtlak çığlığını duyduğunda bir kavga çıktığını anladı(o gün 4. kavgaydı) ve hemen oraya doğru koştu.
-Ne oluyor orada? Lorina! diye bağırdı Marco. Lorina saçlarındaki pi
pizza sosunu çıkarmaya çalışırken sinirli bir şekilde homurdanıyordu. Penguen Marco'nun yanına gelip:
-Müşterilere ne kadar saygılısınız! Ayrıca şu taşı pizzamın içinde buldum dedi bağırarak. Sonra taşı gösterdi. Ve çıkmaya koyuldu. Ancak, çıkmadan önce yavaşça Lorina'ya yaklaştı. Ve ona şöyle fısıldadı.
-Bugün saat 19.00'da The Tallest Mountain'de ol. Soru sorma.
***
"Lander! LANDER!" Lander gürültüyle yerinden sıçradı. Ne oluyordu böyle? Yoksa deprem mi...
"Depremden daha beter, yine bir deney." diye düşündü Lander. Sphenis onu kolundan tutup laboratuara doğru çekiştirmeye başladı. İçeri girdiler. Etraf darmadağındı. Sphenis heyecanla bir masaya eğilmiş halde duran Feudypt'e yetişti.
"Lander bana hemen 2. raftaki A5 kodlu iksiri getir!" diye bağırdı Sphenis. Lander söylene söylene dediğini yapmaya gitti."Onlar asistan olsaydı bağırmayı gösterirdim" diye mırıldandı. İki arkadaş o kadar heyecanlıydı ki Lander'ın salaklıkları bile onları sinirlendiremezdi. Nihayet iksiri getirdi.
Sphenis ve Feudypt bir laboratuarda çalışıyorlardı. Aslında çok gizli birer ajandılar ve ajanlar için oldukça hoş şeyler icat etmeye çalışıyorlardı. Bu seferki icatları en özelleriydi. Bu yüzden çok heyecanlıydılar. Asistanları bu işi yeni öğrenmeye başlayan ve para sıkıntısı çeken Lander'dı. Lander onlarla çalışmakta epey zorluk çekiyordu. Feudypt iksiri döktükten sonra yapacak pek birşey kalmamıştı artık. Yalnızca bir gece beklemeleri gerekiyordu tepkimenin tamamlanabilmesi için. Ve ondan sonra da işin en kritik yanı başlıyordu: fareler ve penguenler üzerinde denemek...
***
Karanlık çökmeye başlıyordu.Lorina, sinirli bir şekilde kendisini Tallest Mountain'e çağıran pengueni bekliyordu. Saat 19.30 olmuştu ama Lorina dışında The Tallest Mountainde kimse kalmamıştı. Bu kadar yolu boşu boşuna mı çıkmıştı! Üstü başı karla kaplanmıştı. Bu adam yüzünden penguen gribi olabilirdi! Lorina sinirlendi ve gitmeye karar verdi. Tam gidecekken biri onu kolundan tutup çekti.
Bu oydu. Pizza Parlor'da gördüğü penguen. Ve yanında biri daha vardı.
-Nereye gittiğini sanıyorsun sen?
-Sizi yarım saat bekledim. Bence evime dönmem gayet normal olurdu! Beni ne için çağırdığını bile...
Birden başında metalin soğukluğunu hissetti. Tanımadığı adam başına silah dayamıştı.
"Şimdi beni dinle sana söylediklerimi kabul etmezsen beynin paramparça olur" dedi Pizza Parlor'daki penguen."Tamam tamam ne isterseniz yapacağım bir daha pizzanıza da taş koymam" dedi Lorina korkuyla."Eğer bu kağıda yazdığım adrese yarın saat 18.00'da gelmezsen iglondan ölünü çıkartırlar." dedi gizemli penguen kağıdı Lorina'ya verirken."Ta...tatamam orda o...olurum" dedi Lorina'yı iyice korkmuş bir vaziyette bırakıp hızla uzaklaştılar.

~ Dr Sphenis & Dr Feudypt

6 yorum:

  1. deneme hikaye beğenilirse devamı gelicek

    YanıtlaSil
  2. ya devamını bekliyoz zaten :D supermen gibi bişi dimi superpengu

    YanıtlaSil
  3. görüceksiniz. :D
    bu haftada bir gelicek bu arada

    YanıtlaSil
  4. Sıcak sıcak yeni hikaye çıktı benim fırından okuyun hadi1

    YanıtlaSil
  5. ya keşke devamı olsaydı hem 1. bölüm yazmışsın yazdığına göre devam etmesi gerek devamını yazsana...

    YanıtlaSil