Penguen Serüvenleri: Yeni Kaptan!

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/36_lrg-768.jpg
Penguenler yola çıkmıştı. Tepeye sandığı almaya gidiyorlardı. Ama geri geldiklerinde yaşıyor olabilecekler miydi? Herkes korkuordu. Ama Gary:
- Sakın korkmayın! Eğer korkarsanız. Şu anda geri dönmek zorunda kalırsınız. Bu işi başaramamış sayılırsınız. Sakın Korkmayın!!!
Bu arada Yarr adanın her tarafında onları arıyordu. Sonunda mağarayı buldu. Ama Berg kendine gelmişti. Sonra şöyle dedi:
- Buraya girmek için beni yenmen gerekli ufaklık!
Club Penguin Adasında ise işler kızışmıştı. Oreo ala her şeyi alt üst ediyordu. Sonunda penguenler bir plan kurdu. Oreo'nun izleme cihazı puffle'ları göstermiyordu. Bu sayede her şeyi puffle'lar yapabiliyordu. Penguenler malzemeleri puffle'lara aldırtıyordu. Plana göre bir penguen dışarı çıkacaktı. Sonra Oreo yanına gelecekti.Sonra diğer penguenlerin yaptığı aletle Oreo'yu yakalayıp zindana atacaklardı. Ama bir şeyi unutuyorlardı. Herbert!
Planları çok iyi gidiyordu. Bir penguen tuzağın olduğu ağacın altında durdu. Oreo mesaj yolladı. Ama evine geri dönmedi diye Oreo yanına gitti . O anda penguen evine girdi. İpi çekti. Ve hemen Oreo ağın altında kaldı. Penguenler çok sevinmişti. Müthiş bir şey yapmışlardı. Ama bir anda akıllarına Herbert geldi. Onu da halletmeliydiler. Tabi ilk önce Oreo'yu zindana atmalılardı. Bu arada Gary ve diğer penguenler tepeye çıkmışlardı. Tepede karşılarına bir mağara çıktı. Mağaraya girdiler. Sonra bomboş ve upuzun koridorlar gördüler. İlk aşama Sallanan Köprü idi. Bu köprü çok da sağlam bir köprü değildi. O yüzden çok dikkatli olmalılardı. Dot'un bir adımında tahta çıktı. Ama yinede Jetpack Guy ona yetişti ve onu kurtardı. Birbirlerini bir kaç saniye bakıştıktan sonra Gary:
- Heyy! Çocuklarr! Hadi hızlı olun!!!
Sonra hep birlikte ilerlediler. Burada ise karşılarına kırık dökük bir tırmanma duvarı çıktı. Burada ise zorlanan Fd Pengu oldu. Tam düşreken Seriseri95 onu tuttu. Ama neyseki yine herkes iyiydi. Sonra ilerlediklerinde karşılarına lavdan bir nehir çıktı. Bu nehri nasıl geçeceklerdi ki? Hiç geçiş yolu yoktu. Buradan asla geçemeyeceklerdi. Eğer lava düşerlerse öleceklerdi.Çok tehlikeli bir durumdu bu. Gary burayı nasıl geçeceklerini düşünürken karşı taraftan bir ses geldi:
- Heyy! Ben buradayım!
Gary çok şaşırmıştı. Karşıdan gelen ses Dot'un sesiydi. Ardından hemen Jetpack Guy da geldi. Sanırım Gary'nin gözü görmemeye başlamıştı. Çünkü yan tarafta bir köprü vardı. Herkes geçmişti. Ama Gary farkında bile değildi. Sonra hep birlikte ilerlediler. Bu arada Yarr Berg ile dost olmuştu. Nasıl olduğunu anlatmak biraz uzun ama yine de Yarr onu kelimelerle halt etmişti. Ve işte sonunda dost olmuşlardı. Sonra ondan yardım istedi. Gemiyi Yarr doğru dürüst sürmesini bilmiyordu. Bu yüzden ondan gemiyi sürüp adaya geri dönme yardımını istedi. Bu şekilde Gary'nin telefonuna mesaj yollayabilecekti. Sonra bu yeni korsan ile birlikte adaya geri döndüler. Geldiklerinde Yarr çok şaşırmıştı. Penguenler Oreo ve Herbert'ı yakalamışlardı. Klutzy ise tekrar EPF'ye dönmüştü. Puffle'lar ile birlikte penguenler çok iyi iş çıkartmışlardı. Şimdi sıra diğerlerini kurtarmaya gelmişti...
Sonra hemen merkeze gisip Gary'ye mesaj attı Yarr. Ama Gary'nin telefonu Sincaplar Ülkesinde yemek yemek için girdikleri sincapın evinde kalmıştı. Yani Gary mesajı alamamıştı.

Devam Edecek...

2 yorum:

  1. tüm hikayeleri okudun mu? bunun tek bir bölümü kaldı sonra başka bir hikaye başlatcam. o hikayenin nasıl olacağını belirledim bile :)

    YanıtlaSil