Penguen Serüvenleri: Yarr'ın Gizli Planı

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/30_lrg-768.jpg
Rockhopper gözlerini kapamıştı. Bir kaç saat bütün penguenler birlik olup onu aradılar. Yarışı ne yazık ki Oreo kazanmıştı. Ama kimse bu durumu kabullenemiyordu. Oreo habire penguenlere boşuna aramayın bulamazsınız diyordu. Ama yine de penguenler durmuyordu. Yarr bile çok üzülmüştü. Denize dalıp dalıp onu arıyordu. Ama böyle bulamazlardı. Bir dalgıç'a ihtiyaçları vardı. Neysei adanın bir dalgıçı vardı. Angelo! Angelo gelip duruma el koydu. Denizin en diplerine kadar indi. Ama yoktu. Bir türlü Rockhopper'a ulaşamıyorlardı. Oreo bu sefer fazla ileri gitmişti. Bir penguenin hem de adanın tek kaptanı olan penguenin hayatını almıştı. Bu çok adiceydi. Ama Oreo çok mutlu duruyordu. Ve hep:
- Ödülüm nerede? Ödülümü istiyorum! diye bağırıyordu... Ama herkes Rockhopper'ın derdindeydi. Oreo'yu kimse duymuyordu. Sonra aniden bir penguen geldi. Bu penguen Oreo'ya çok benziyordu. Bu pengueni Seriseri95 gördü ve çok şaşırmıştı. Ve sonra şöyle dedi:
- İki tane mi Oreo? Bu kadarı çok fazla!!!
Herkes şaşkına dönmüştü. Yeni gelen Oreo kendini tanıttı:
- Merhaba! Adım Bubblegirl. Oreo'nun ikiziyim. O kötülüklerin efendisi olabilir. Ama ben iyilik meraklısı bir penguenim! Bana inanın!
Herkes çok şaşırmıştı. En çok da Oreo. Ama Oreo sonra düşünür: "Kardeşimin burada ne işi var? Onu geberteceğim... Aaaa dur bir dakika...Hmm... Bu işime yarayabilir. Kardeşimi yakalayıp saklarım. Sonra da onun kılığına girip iyilerin arasına sızabilirim. Bu harika olacak!" . Sonra herkes Rockhopper'ı unutup Bubblegirl'e bakarlar. İlk önce Gary:
- Bizimle olmak istiyorsan önce bir teste girmelisin.
Bubblegirl:
- Ne testi bu ya? Ama durun ilk önce kardeşimle hasret gidereyim.
Herkes etrafa bakındı ama Oreo ortadan yok olmuştu. Ama zaten çok da önemli değildi. Şimdi Bubblegirl'ü teste sokmalılardı. Yarr Rockhopper'ı hatırlatmaya çalışıyordu. Ama kimse ilgilenmiyordu. Dalgıç Angelo bile. İş başa düşmüştü. Rockhopper'ı Yarr ve arkadaşları kurtarmalıydı. Yarr ekibini toplayıp Rockhopper'ı aramaya çıkarır. Bu arada Oreo muhteşem planlar kurmaktadır. Kardeşini nasıl halt edebileceğini düşünür. Sanırım ilk defa Herbert'dan yardım istemek zorundadır. Bu arada Herbert kaç bölümdür ortalıklarda yok. Nedenini merak ediyor musunuz? Oreo onu halt ettikten sonra çok hırslanır ver her zaman onu yok etmek için planlar kurduğu için çok meşguldur. Gary ile uğraşacak vakit bulamaz. Ama Gary bu durumdan biraz şüphelenmeye başlar. En son Klutzy'nin adayı kurtarışına Herbert nasıl göz yummuş olabilir ki? Oysaki Herbert sanki adada yaşamıyormuş gibi oldu og ünden sonra. Bütün saliselerini planları için harcar. Ama bu arada Oreo bir çok kötü planlar kurar. Yarr muhteşem korsan deniz teleskopuyla Rockhopper'ın yerini hesaplar. Chirp ise yeri bir daha geldiklerinde unutmamak için resmini çizer. Bouncer ne olur ne olmaz yinede Rockhopper'ın olduğu yere topunu koyar. Flare ajanlık yetkilerini kullanarak etrafı inceler ve olayın nasıl olduğunu anlamaya çalışır. Flit ise Flare'ye yardım etmektedir o iz sürerken onun yanında bulunur. Blast ise muhteşem havai fişekleri ile haber çağırır. Loop ve Pop ise sadece dans edip şarkı söylerler. Yarr onlara ihtiyaç olmadığını o anda anlar. Gary ise Bubblegirl'ün testini başlatmıştır. İlk adım soru ve canlandırma olacaktı. Soru şöyleydi: "Eğer bir penguen uçurumdan düşmek üzere olsaydı ve aynı anda uçuruma doğru giden içi altın dolu bir araba olsaydı hangisini kurtarırdın?" Bubblegirl cevap verdi:
- Tabiyiki de pengueni kurtarırdım :D
Bu arada Oreo dahiyane bir plan kurmuştur. Herbert'a gidip yalanlar söyleyecekti. Herbert da inanıp hemen Gary'nin yanına gidecekti. Orayı karmaşaya çevirecekti ve Oreo o karmaşada kardeşini kaçıracaktı. Ama ne yazık ki Klutzy bu planlar kurulurken Oreo'nun evindeydi. Tüm planı gidip Herbert'a anlattı. Oreo'nun artık evine geleceğini biliyordu. Tabiki de Herbert önlemini alacaktı. Kapı girişine muhteşem bir mekanizma kuracaktı. Oreo bu kadar salak değildi ama Klutzy'nin her şeyi duyduğunu biliyordu. Aslında planı öyle değildi...
Bu planlar kurulurken Yarr iş başındaydı. Ve Rockhopper'ı çıkarmıştı. Bütün puffle'lar birleşti ama bir türlü ayağa kaldıramadılar. Ama Loop ve Pop'un şarkısını duyunca aniden ayağa kalktı ve dans etmeye başladı. Bir kaç dakika sonra Rockhopper Oreo'nun evinde soluklanmıştı. Oreo çok şaşırmıştı. Nasıl kurtulduğunu anlamamıştı. Ama artık bunları düşünmek için çok geçti. 2. yarışmanın vakti gelmişti. Gary ve ekibi hariç bütün penguenler yarışma yerindeydi. Yarışma yeri ise Dance Lounge idi. Astro Barrier'de yarışılacaktı. Ama Yarr'ın süper bir fikri vardı. Sıra Oreodayken oyunu sıfırlayacaktı. Böylece Rockhopper yüksek bir puan yapıp kazanacaktı. Bu yaptıkları planı uygulama vakti gelmişti!

Devam Edecek...

3 yorum: