Umutsuz Aşk: Cadence Artık Aşık Değil!

Gönderen Adsız

Cadence içeriden gelen sesleri duyunca hemen kapıya vurmaya başladı. Ama kapıyı kıramazdı. O kadar güçlü değildi. Her şey aklından uçuvermişti. Camdan içeri girmek bile. Sonra camdan içeri atladı. Franky'yi kurtarmalıydı. Eğer Franky ölürse o yaşayamazdı. Kesinlikle intihar ederdi. Hemen içeri atladı. Karşısında bir ninja ggördü. Ama bir ninja ile savaşamazdı. Franky'nin ömesine de izin veremezdi. Bu yüzden hemen bir şeyler yapmalıydı. Cadence düşünüyordu. ma yapacak hiçbir şey yoktu bu durumda. Franky'nin yaşaması imkansızdı. Ama Cadence şöyle düşündü: "İmkansız diye bir şey yoktur!" sonra hemen Canavar Nija'nın üzerine atladı. Onu yenemeyeceğini biliyordu ama yine de şansını denemeliydi. Cadence iyice vurmaya başlayınca Canavar Nija çıldırır ve Cadence'ın  kafasına çok ağır bir darbe vurur. Sonra Cadence oracıkta yere yığılır. Canavar Nija daha fazla orada durmadan hemen uzaklaşır. Evden çok ama çok çok uzaklara kaçar. Franky hemen Cadence'i alır ve hastaneye götürür. Yanında Bubblegirl'de gelir. Cadence'in durumu çok ağırdır.
Ama kurtulması için ne yapılabilirdi ki?
Franky bütün gece hastanede kalır. Tabi G Billy'de haber alır almaz yanına gelir. Franky:
- G Billy! Sana kim haber verdi?
G Billy:
- Olayı görmeyen mi var ki?
Franky sonra düşünür ve iyice ağlamaya başlar. Kendisi için canını feda eden bir penguene karşılığını vermeliydi. Ona bir hediye almalıydı. Ama ne? Sonra Franky hastaneden kimseye hiçbir cevap vermeden ayrılır. G Billy endişelenir. Sonra da Franky'nin peşinden Bubblegirl de gider.
Sonunda sabah olur. G Billy Cadenc'in odasının önünde uyuya kalmıştır. Ama Franky sabaha kadar gezip Cadence'in en sevdiği çiçek türünü öğrenip ona bir demet çiçek almıştır. Bunlar Club Penguin Adasının en iyi çiçeklerindendir. Lamonya Çiçekleri...
Hem çok zor bulunur hem de çok güzel kokarlar. Franky de sabaha kadar gezip Cadence'a o çiçeklerden arayıp bulmuştur. Frank hemen gelip Cadence'in odasına girer. Ama Cadence daha uyanmadığı için Franky çiçekleri Cadence'in başının yanına koyar. Franky Bir de şöyle bir not bırakır:
- Ben en çok seven arkadaşıma sevgilerle...
Sonra da odadan çıkar. Çıktığında G Billy'yi ayakta görür. G Billy şaşırır. Ve şöyle der:
- Ne zaman içeriye girdin? Ne yaptın ki içeride? Cadence uyanmış mı?
Sonra Franky hiçbir soruya cevap vermeden danışmaya gider. Ardından G Billy Franky'nin içeride ne yaptığını merak eder ve içeri girer. Adada en zor bulunan çiçeği görür ve çok şaşırır. Sonra akıllıca bir fikir gelir aklına. Notun altına G Billy yazısını ekler. Sanki çiçeği G Billy getirmiş gibi olur. Bu sayede Cadence'in kalbini kazanmaya başlayabilir.
Sonra hemen odadan çıkar ve Franky görmeden yerine oturur. Cadence bir kaç dakika sonra uyanır ve ayağa kalkar. Orda bir çiçek görür. Çiçekdeki notu hemen okur. Sonra "Franky!!!!!" diye bağırır ve orada kendini kaybedip yere yığılır...

Devam Edecek...

7 yorum:

  1. off devamı ne zaman gelecek :D

    YanıtlaSil
  2. Onun adı manolya değil miydi(çiçek adı )?

    YanıtlaSil
  3. Yoksa Lamonya özel bir ad mı?

    YanıtlaSil
  4. Ama altına G billy yazılı değil miydi neden Franky diye bağırdı :S neyse, gerilim var ve itici süper :D gerçi ajan hikayelerini severim *-* ama böyle hikayeleri de çok severim. :)

    YanıtlaSil