Umutsuz Aşk: Bir Aşk Hikayesinin Başlangıcı

Gönderen Adsız

Bir gün Franky erken kalkmıştı. G billy ile aynı igloo'da kalıyorlardı. Petey K ise Stompin Bob ile kalıyordu. Her gün o gün yapacakları konsere hazırlanıyorlardı. Şu müthiş konser! Harika olacaktı. Penguin Band bu konseri çok merak ediyordu. Tabi sadece Penguin Band değildi. Herkes çok merak ediyordu. Herkesin aklında şöyle sorular vardı:
- Acaba nasıl bir konser olacak?
- Penguin Band yeni stilleriyle nasıl çıkacaklardı acaba?
- Gerçekten de bu konser müthiş olacak mıydı?
İşte bu sorular! Her şeyi birbirine katan sorulardı bunlar...
Ama bu adada o gün sadece konser olmayacaktı. Gary'nin de Bilim Fuarı vardı. Ama aynı günde penguenler hangi ünlünün yanına gidecekti ki? Herkes çok kararsızdı. Acaba en çok Penguin Band'ımı yoksa Gary'yi mi seviyorlardı? Buna karar vermek çok zordu. Herkesin o gün bir seçim yapmak zorunluluğu vardı. Aynanda iki yerde olamazlardı. Eğer konsere girerlerse konser bitmeden çıkamazlardı. Peki ya eğer Bilim Fuarı'na giderlerse o da bitmeden çıkamazlardı. Çok kötü bir durumdu bu.
Gary o esnada yeni bir icat üzerinde çalışıyordu. Acaba penguenler kimi seçeceklerdi. Tabi Gary'nin bundan haberi yoktu. Bu yüzden Stompin Bob erken davrandı. Tüm penguenlere şöyle bir haber yaydı:
- Eğer Penguin Band'ın konserine gelirseniz size tüm arka planlarımızı vereceğiz!
Bunun üzerine bütün penguenler Penguin Band'ın konserine gitme kararı alır. Tabi bu olaydan Frnaky'nin de haberi yoktur. Çünkü ona söylerlerse sahneye çıkmayacağı için. Ama bilmiyordu işte.
Konser çok yaklaşmıştı. Franky çok heyecanlıydı. Franky orada sevdiği kadın yani Bubblegirl'ü de orada görmeyi çok istiyordu. Franky onunla olunca her zaman kalbi küt küt atıyordu. Konuşamıyordu bile. O kadar zor konuşuyordu ki! Ama bu anlatılamaz bir şeydi. Nasıl oluyorsa Franky bu duyguyu ilk defa yaşıyordu. Sanki onun yanındayken bulutların üzerinde uçuyordu. Sanki onun yanındayken dünyada değilde başka bir gezegendeymiş gibi hissediyordu. İşte bu ! İşte bu! Harika bir duyguydu. Kelimelerin yetmeyeceği kadar büyüklükte bir duygu.
Franky ona özel bir şeyler yapmak istiyordu. Ama ne yapabilirdi ki? İşte o anda aklına çok iyi bir fikir gelmişti. Bubblegirl'e bir albüm yapacaktı. Ama bu süper bir albüm olmalıydı. Tüm kalbiyle tüm sevgisiyle birlikte harika bir albüm olmalıydı bu. Hemen başlamıştı albüme. Tam 1 saatte o sevdiği kadın için harikalar yaratmıştı. Tam 10 şarkı yazıp bestelemişti.
Sonunda o muhteşem konser günü gelmişti. Hemde Bilim Fuarı Günü. Ama nedense kimse ama hiç kimse Gary'ni Bllim Fuarına gelmek istemiyordu. Gary çok üzgündü. Tam ir saat bekledi ama yine de gelen sadece bir puffle oldu. Gary üzgün bir şekilde Igloosuna dönerken. Franky'yi görür. Sonra Franky ve diğer penguenleri çılgınca dans ettiğini görür. Gary Franky'ye çok kızmıştır. Çünkü onun konseri sayesinde Bilim Fuarı bomboştu. Ama bunu ona ödetecekti. O bunların hepsini ödeyecekti. Gary sonra üzüntüsünde eşyaları toplayıp adadan ayrılmaya karar verir. Neden herkes Franky'yi seçmişti ki!
Gary eşyalarını alıp herkesten habersiz adadan gider. Ama arkasında bir not bırakır:
- Franky hayallerinin hepsini mahfedeceğim!!!
Franky ise konser bitince backstage'de Bubblegirl ile buluşur ve ona albümünü verir. Ve albümün ilk şarkısını ona çalar. Bubble girl her defasında ona daha da çok yakınlaşır. Daha da çok sevmeye başlar. Ama Bubblegirl igloosuna giderken albümü masada unutur. Ardından Cadence gelir ve biraz çalışma yapar. Sonra birden albümü görür.

Cadence kendisini kaybeder ve oraya yığılıp kalır...

Devam Edecek...

4 yorum:

  1. franky de sapık mı ne.? cadence mi bubblegirl mi.?

    YanıtlaSil
  2. iki dünyanın franky'si var biri cadence'yi seviyor biri bubblegirl'ü

    YanıtlaSil
  3. Güzel de Fd pengu haklı yani Franky sapık mı? Bilinene göre Cadence'yi seviyor.Burda sanırım ikisini de seviyor.

    YanıtlaSil