Bir Kahraman Doğuyor

Gönderen Adsız

Bu hikayeyi sevgili arkadaşım Dr.Spenish'e adıyorum.Lütfen bundan böyle hikayelerde onu parmağınıza dolamayın :D
Club Penguin'de güneş doğmuştu.Bir kız atikçe yatağından kalkıp dışarı çıktı.Omzunda bir gitar asılıydı,üstünde ise spor giysiler vardı.Anlamışsınızdır artık,bu kız Spenish'di!Dışarda spor yaptıktan sonra lighthouse'da biraz gitar çalmayı planlıyordu.Başına gelecek olan onca şeyden habersizdi.

Club Penguin'de birkaç tur attıktan sonra Spenish Lighthouse'a girdi.Arkadaşı Candano orada gitar çalıyordu.Spenish'e ''Gitar çalmak için koşa koşa geliyorsun demek''diye takıldı.Birsüre çalmaya başladılar.Aniden Lighthouse'un kapısı açıldı.Gelen Fd Pengu'ydu.Hızlıca:
-''Gelin,görmeniz gereken birşey var!''diye bağırdı.
Bizimkiler herşeyi bırakıp Fd Pengu'nun ardından koşmaya başladılar.Mine'ın önüne gelince hepsi durdu.Tüm yiyecek mekanizması sökülmüştü!Tohumlar,bitkiler hepsi,ama hepsi kurumuştu.Herkes ağlaşıyordu...


1 hafta sonra...

Tüm yiyecekler bitmişti.Herkes açlık içinde kıvranıyordu.Sadece su vardı.Açlığı bastırmak için herkes su içiyordu.Durum böyle gidecekse herkes 1 hafta sonra ölücekti!Spenish hemen laboratuarına kapandı.3 gün 2 gece süren araştırmanın sonunda panzehiri bulmuştu.Ancak bir bitki özüne ihtiyacı vardı.Bu bitkinin adı kar çiçeğiydi,ve en soğuk yer olan Tallest Mountain'in tepesinde yetişirdi.Oraya yalnızca Jet Pack ile gidilebilirdi ama bunu çok az kişi başarmıştı.Anlaşılan en imkansız şeyi yapmalı tırmanmalıydılar!
Sadece 2 günü kalmıştı.Penguenler hiç çözüm bulunmazsa aralarından birini yiyecekti!

Spenish tüm arkadaşlarını topladı.Candano,Yeşil Z,Fd Pengu ve Mavipengu1.Hep beraber hazırlanıp yola çıktılar.Bu tırmanma yolu acayip zorluydu,tırmanırlarken bastıkları yerler parçalanıyordu.Hatta Mavipengu1 düşme tehlikesi geçirdi.Ancak son dakikada tutunacak yer bulabilmişti.
1 günün sonunda yatay bir yere gelmişlerdi.Oturup dinlendikten sonra ne kadar yollarının kaldığına baktılar.Çok az kalmıştı.Birkaç metre.Yeşil Z sevinçle''oleey!!''diye bağırdı.Yalnız bu çok büyük bir hata olmuştu.Yer sarsıldı,ardından çığ düşmeye başladı! Candano,Mavipengu1 ve Spenish bir yana atladı.Ancak Yeşil Z ve Fd Pengu o kadar şanslı değildi.Çığ geldi ve üstlerine düştü!!
Herkes ne yapacağını şaşırmıştı.Candano ve Mavipengu1 hemen koşup onları kardan çıkarmak için kazmaya başladılar.Spenish tam onlara katılacaktı ki Candano:
-''Hemen git!!Fazla vakit kalmadı''dedi.
Spenish çaresiz tek başına tırmanmaya başladı..
Dağın ucuna gelmişti artık.Hemen kar çiçeğini bulup aldı.Bir yandan da ''Umarım tüm bunlara değer '' diye düşünüyordu.İşin en kolay yanı aşağıya inmekti.Spenish hemen çantasındaki paraşütü çıkardı.Boşluğa atladı ve paraşütü açtı...

2 hafta sonra....
Herkesin karnı toktu,hepsi Spenish sayesindeydi!Bir kahraman olmuştu.Ancak Tallest Mountain'de aranmasına rağmen diğerleri bulunamamıştı.Onlara bir mezar hazırlanıyordu.Mezar kapatılıyordu.Herkes oradaydı ve ağlaşıyordu...


SON



Yani demek istediğim,herkes ağlaşıyordu.Bende bağırdım:
-Hey,neden ağlıyorsunuz?
Herkes inanmaz gözlerle bize bakıyordu.Spenish:
-Candano?Ama nasıl?
Mavipengu söze atıldı:
-Tam umudumuz kesilirken yanda kocaman bir uçurtma farkettim.Hemen Fd Pengu ile Yeşil Z 'nin ellerine bağladım.Dağın tepesi zaten esiyordu.Onları çıkartıcak güç oluştu.İşte burdayız!


YÜZDE YÜZ GERÇEKLERDEN YAPILMIŞ
SON
:D

3 yorum: