Krallık Hikayesi:Gizli Bina (Bölüm 14)

Gönderen aFacaN HakaN

Queen ve Kral nerdeyse ormana varmışlardı. Ozie kendine yeni gelebildi. Ve sinirlenerek içinden; AHH O HAİN KRAL NERDE ŞİMDİ!!. ONU ELİME GEÇİRİRSEM PARAMPARÇA EDİCEM!!.. Orman çocuğu daha yeni uyanabilmişti ve garip bir şekilde ; Noldu bize dedi. Ozie ise; Orman Çocuğu hadi vaktimiz yok doğru ormana gidip Queen'i bulmalıyız. Kral queen'i yakaladı benide düelloda yendi. Hadi uyan artık! 

Sonra ormana yaklaştıklarında ormanın içinde upuzun bir bina vardı. Orman çocuğu; Hey ozie!. Orası diri şehir değilmi. Hani yok edilen. Ozie ; Haklısın orman çocuğu , orası diri şehir , hatta orda cüce graham ile karşılaşmıştık. Kendisi şuan Cluu-Mezarlık(2007)'de toprakta yatıyodur. 2 Side içlerinden Allah rahmet eylesin diyerek , diri şehirdeki binaya gittiler. 

Binanın giriş kapısında 2 asker vardı. Bu bina kral'ın olmalı , Orman çocuğu ; Demekki o zaman queen'de bu binada öyle değilmi. Ozie ; Aynen öyle!. Şu askerlere gizlice arkalarından geçelim ve sonrada ışın kılıcını saplarız , anlaştıkmı. Orman çocuğu ; Anlaştık. Ama benim daha iyi bir planım var. Ozie ; Nasıl diye sorar. Orman çocuğu ; Çalılıkların içine girip askerlere yavaş yavaş yaklaşıcaz. Askerlerin yaklaştığını duyuncada hemen çalılıklardan çıkıp ışın kılıcını saplarız. Ozie ; Bu harika bir plan orman çocuğu!. 

Plan hazırdı , şimdi operasyon zamanıydı. Yavaş yavaş askerler görmeden ilerlediler. Sonunda bir askere ışın kılıcı saplamışlardı. Diğer asker bizi gördü hemen çalılığa koştu. Bizde hemen çalılıktan zıplayıp  ışın kılıcını sapladılar. Ozie ; Evet işte bu!. Hadi şimdi binaya girelim der. 

Binaya bakınca ağzım açık kaldı. Bütün killi halkı kilitli hapishanelerdeydi. Binanın içindeki bir nöbetçi asket; HEY SİZİ KRAL ÇOK ARIYODU , MUHAFIZLAR!! , MUHAFIZLAR 1. KATTA KRALIN İSTEDİĞİ ŞAHIZLAR VAR BÜTÜN MUHAFIZLAR GELSİN ÇABUK OLUN. 

Ozie ; Orman çocuğu şimdi gerçekten kaçmamız gerekiyor!. Tabana kuvvet. Muhafızlar yine peşimdeydi. Yerde zemin kazma aleti vardı ve çok fazla ışın atma kılıcı. Aklıma bişey geldi. Binanın tam köşesine zemin kazma aletiyle yuvarlak bi delik açtım. Tahmin ettiğim gibi muhafızlar çıkış kapısına geliyordu. Şimdi atma ışın kılıçlarını kullanarak , muhafızlar bayılmaya başlıyacaktı ve hemen bayıldılar. 

(Devam Edicek)

yazan:aFacan Hakan

0 yorum: