Penguenlerin Rüyası: Aunt Arctic Anlatıyor !

Gönderen Adsız

Sizlere Club Penguin'in bu zamana nasıl geldiğini anlatacağım arkadaşlar! Ben Aunt Arctic. :D
İşte bir varmış bir yokmuş...

"Çok eski zamanlarda bambaşka bir boyutta konuşan, oyun oynayan ve daha fazlasını yapabilen bir kaç penguen vardı. Bu penguenlerden başka hiçbir penguen bu kadar özel değildi. Bu penguenler de kendilerinden başka hiçbir varlığı tanımıyorlardı. Daha hayatları yeni başlamış gibiydi. Bu penguenler 3 kişiydiler. Bu 3 penguenin isimleri yoktu. Çünkü o zamanlar penguenler hiçbir şey bilmiyorlardı. Bir dağın tepesinde mağarada yaşıyorlardı. Geçim kaynakları dağın içerisindeki su birikintisiydi. Bu pek birikinti gibi değildi. Çünkü içerisinde balıklar bile vardı. Bu dağ çok özeldi. Dünya üzerinde hiç görülmemiş bir dağ idi bu. Ve bu 3 şanslı penguen bu dağda yaşıyorlardı. Mutlu bir hayat sürüyorlardı. Bir gün bu penguenlerin yanına bir penguen daha geldi. Ama bu penguen diğerleri gibi konuşamayan normal bir penguendi. 3 penguenden birisi:
- Hey ! Şuraya bakın! Aramıza yeni bir arkadaş geldi! Uzun zamandır hiç kimseyle tanışamıyorduk. Bu çok iyi oldu. :)
Diğer penguenlerden biri:
- Hemen geliyoruz! Yeni gelen pengueni çok merak ediyorum!
3'üde yeni gelen penguene baktı. Hiç konuşmuyordu. Çok şaşırmıştı penguenler bu duruma. Sonra onu mağaraya soktular. Yaptıkları resimleri, değişik süsleri ve eşyaları gösterdiler. Bu mağara olağanüstüydü. Ama ne yazık ki penguen duygularını gösteremiyordu. Çünkü konuşmasını bilmiyordu.
Ertesi sabah penguenlerden biri uyandı ve dışarı çıktı. Yere çömelip aşağıdaki manzarayı seyretmeye başladı. Yanına da o konuşamayan penguen geldi. Birlikte aşağıyı seyrederlerken birden dağ sallanmaya başladı. dağın üstünde küçük küçük patlaklar oluşmaya başladı. Sular fışkırıyordu. Penguen arkadaşlarına bağarmaya çalıştı:
- Hey! Hemen oradan çıkın! Arkadaşlar! Dağ yıkılıyor!
Sonra içerideki penguenler de birden uyandılar. dağın ortadan ikiye ayrıldığını anladılar. Ve tam mağaradan çıkacaklarken mağarının önü çatladı ve dağın tepesindeki mağara tarafı suyun dibine düştü..."

Bu hikaye benim yaşadığım bir hikayeydi. Diğer hikayeler de anlatılınca benim bu 4 penguenden hangisi olduğumu çözeceksiniz... :)

4 yorum:

  1. Kesin sen o içeride kalan iki penguenden birisindir :)(Not:diğeri de Cimbo3 olabilir)Ha bu arada,konuk oyuncu istersen adayım :)

    YanıtlaSil
  2. hmm belki... :)

    YanıtlaSil
  3. ergenekon destani terk mk.

    YanıtlaSil
  4. Zaten siz ergenler hemen küfüre bağlanmasanız olmuyor :)

    YanıtlaSil