Umutsuz Aşk: Sizce Başarabilirler Mi?

Gönderen Adsız

Artık Petey K. hiçbir şey düşünmüyordu. Kağıdı o anda yere attı ve igloo'dan hemen uzaklaşmaya başladı. Sonra Stompin Bob merakla Petey K.'nin yere attığı kağıdı aldı ve üzerinde onun isminin yazdığını gördü. Sonra hemen dışarı çıktı ve:
- Petey K.!
Ama Petey K. dönüp bakmıyordu. Yoluna devam ediyordu. Kendisine bırakılan bir not vardı ve bu nottan kendisinin haberi yoktu. Şimdi de arkadaşları onu suçlayacaktı bu konuda. Sizce bu adil miydi?
Stompin Bob yılmadan bağarmaya devam etti. Ama en sonunda Petey K. durdu. Stompin Bob:
- Neden bana bakmıyorsun? Bak! Bunu konuşarak halledebiliriz.
Petey K.:
- Gerçekten bu not var olmasaydı şu anda nerede olurduk? Hiç düşündün mü? Tabiki de HAYIR!
Stompin Bob cevap verecek bir şey bulamadı. Sonra arkasını dönük bir şekilde iglooya döndü. Happy77 onu bir köşeye çekip şöyle dedi:
- Bak! Artık Franky yok. Petey K. de gitti. Yani grubunuzun en büyükleri ayrıldığına göre geriye sen kaldın! Yani artık senin abilik yapma vaktin geldi. Onlara iyi bak. Daha fazla kopmayın birbirinizden.
Ardından Stompin Bob grubu topladı ve igloo'larına gittiler. Artık grupta kendini tek başınaymış gibi hissediyordu. En yakın arkadaşı gruptan ayrılmıştı. Hem de lanet olası bir not yüzünden. Ama bunları unutup ileriye bakması gerekiyordu. Yani yeni bir üye daha mı? Evet!
Ertesi sabah Stompin Bob etrafta afişler asmaya başladı. Etrafında delilerce bağıran penguenleri duymamazlıktan gelip işine devam ediyordu. Bu yüzden penguenler artık bağırmayı kesmişti. Ve herkes dikkatlice afişleri okuyordu. Afişlerde şunlar yazılıydı:
"Yeni Penguin Band Üyesi Olmak İster Misin? Öyleyse 2 Gün sonra Lighthouse'da buluşalım!"
Herkes bu duruma çok şaşırdı. Gruptan kim ayrılmış olabilirdi ki? Belki de Franky'den sonra G Billy ayrılmıştır diyordu herkes. Çünkü onlar çok yakın dosttu. Konsere 7 gün kalmıştı. Penguin Band hemen bir üye bulmalıydı. Ama G Billy bir türlü konsantire olamıyordu. Çünkü Aunt Arctic'in o notu nereden bulduğunu merak ediyordu. Sonra birden aklına Franky'nin gittiği gün geldi. İçeride yalnızca Petey K. ve Aunt Arctic vardı. G Billy onlar çıktıktan sonra arkasını döndüğünde de  mektup masadan gitmişti. Onu birisi almıştı! Demek ki o gün ele geçiren kişi Aunt Arctic olmuştu. Ama neyseki artık suç G Billy'de değildi. Kendisini kurtarmayı başarmıştı.
Petey K. ise Flabbie'nin o yarışmada ne yaşadığını biliyordu. Bu yüzden ilk önce onu ziyaret etmek istedi. Flabbie'nin evine geldiğinde etraftakiler onun asla kapıyı açıp çıkmayacağını söylüyorlardı. Petey K. ise hiç durmadan kapıyı çalmaya devam ediyordu. Bir zaman sonra Flabbie o kişinin hiç yılmayacağını anladı ve kapıyı açtı. Birden şoka girdi! Petey K.! Sonra Petey K.:
- Sana ne oldu böyle daha bir kaç gün önce süper bir kızdın ama birdenbire kendini böyle koyvermen çok kötü bir durum!
Ama Flabbie:
- Ben mi süperdim? Bunu bir kez daha düşün bence.
Petey K.:
- Ben çok düşündüm ve şuna karar verdim. Artık kalacak yerim yok. Yanında kalmaya karar verdim. Tabi istersen
Flabbie:
- Kalacak yerin yok mu? Benimle dalga geçmek için müthiş bir gün değil mi Petey K.!
Sonra iyice herkesin içinde bağararak Petey K. şöyle dedi:
- Sen ne düşünürsen düşün! Ben artık Penguin Band üyesi değilim! Bu yüzden artık onların arasında yerim yok! Ve ben sana sığınıyorum ama almıyorsun. Pekala! Ben kendime yaşayacak başka bir yer de bulabilirim...
Flabbie çok şaşırmıştı. Petey K. nasıl bu hallere düşmüştü. Ve neden? Ardından hemen oraya Jelly geldi ve Flabbie'ye sarılıp ağlamaya başladı. Flabbie:
- Hey! Neler oluyor böyle ?
Jelly:
- Bilmiyorum ama sanırım şuradaki afişe bakarsan anlayabilirsin..
Flabbie afişi görünce dayanamadı hemen içeriye koştu. Jelly de şöyle bağırıyordu:
- Lütfen kapıyı aç! Lütfen!
Flabbie sonunda kapıyı açtı ve Jelly'yi içeri aldı. Sonra konuşmaya başladılar. Petey K.'nin az önce buraya geldiğini Flabbie Jelly'ye de anlatmıştı. Sonra hemen Jelly:
- O ne tarafa gitti?
Flabbie:
- Bilmiyorum. Sanırım şu tarafa... Hey! Nereye gidiyorsun???
Jelly hemen dışarı fırladı. Ve koşmaya başladı. Flabbie ise dışarı çıkıp:
- Jelly! Nereye gidiyorsun! Geri gel!
Ama Jelly bunları dinlemiyordu. Yoluna devam ediyordu. Sonunda Petey K. ile karşılaşmıştı. Ama onunla çarpışarak. Sonra Petey K. Onu yerden kaldırırken kolundaki izi gördü. Bu yalnızca Penguin Band üyelerinde olan bir izdi!

Devam edecek...

0 yorum: