Kutup Savaşı:Hainlere Darbe

Gönderen Oğuz99

Graser 8 çatışmada yaralanmış,durumu da bilinmiyordu.Helikopterde Cihan02 arkadaşlarına sinirlenerek bağırıyor,komutanı orada ölüme terk ettikleri için onlara kızıyordu.Ayrıca bombanın etkisi ile yüzünde bir yara açılmıştı ve bu iz ömür boyunca orada kalacaktı.Emrepenguin1 onu son kez uyardı:
-Böyle kıpırdamaya devam edersen neşterle kolunu keseceğim!
Cihan02 göz yaşlarıyla:
-KESERSEN KES!diye bağırdı
-Siz komutanı orada ölüme terk ettiniz!diye ekledi
Ozi:
-Başka çaremiz yoktu durumun ciddi olabilirdi,hatta birkaç gün yataktan çıkmaman gerekiyor
Cihan02:
-Bende onunla ölseydim!
Adsızelf:
-Ktyu2,Tugceasli04,Kiki3342..Ne diyeceğiz onlara!Cihan savaşta öldü mü diyeceğiz?
Cihan02 bunları duyunca başını öne eğdi.Hepsi hayatın zorluklarına göğüs germiş,bugünlere kadar gelmişlerdi.Onları yarı yolda bırakmak olmazdı.Fd Pengu:
-Mavipengu'da öldü ne yapacağız şimdi?diye sordu
Bir pilot:
-Öldüklerini sanmıyorum.Radardan bir sinyal alıyorum
Herkes radarın başına toplanmıştı.Seriseri95:
-Bu sinyal nereden geliyor?
Pilot:
-Uçaklarımızdaki fırlatma koltuklarının yaydığı sinyalden.Fırlatma koltuğu ile kurtulmuş olabilir.
O sırada telsizden cızırtılarla beraber sesler gelmeye başladı:
-Kartal..Kartal 3 konuşuyor merak etmeyin biz iyiyiz!
Seriseri95:
-Durumunuz nedir?
Mavipengu1:
-Hava üssüne ulaştık!dedi
Takım bunu duyunca rahat bir nefes almıştı.En azından aralalarından biri kurtulmuştu.


Ayyıldız Timi,Dağ Ayıları'nın yurt dışında yaşayan çetecilerin yardım ettiğini biliyordu.Artık buna bir "dur"deme zamanı gelmişti.Eser2,Tilly,Mustibey ve Ayyıldız Timi'nin önemli komutanlarından Yüzbaşı Pusat kod adlı bir penguen katılacaktı bu operasyona.Pusat aslen Kazakistanlı'ydı ve çok güzel bir sesi vardı.İyi halk şarkıları söylerdi.Kimse gerçek adını bilmiyordu.Kazak şivesi ile Türkçe konuşurdu.Sırma siyah saçları,sarı rengi ile bütün kız tim üyelerinin göz ucu ile süzdüğü bir üyeydi (Tilly hariç).Pusat ve Eser2 operasyonun başlamasında görevli olanlardı.Operasyon için hepsi Rio'ya gideceklerdi.

Pusat çete üyelerinin olduğu yere kendilerini götüren araba içinde bekliyordu.Eser2'ye dönerek:
-Seninle güzel işler yapacağız dostum!dedi Kazak şivesiyle
Telsizden durum raporu verdi:
-Protect'le ben kapı önünde bekliyoruz.Hareket olduğunda saldıracağız.
Tilly:
-Anlaşıldı komutanım
Pusat yeniden Eser2'ye döndü:
-Ellerin tetikte olsun
O sırada çete üyeleri üzerindeki ekipmanlardan onları fark etmiş,araca doğru ateş etmeye başlamıştı.Pusat:
-Protect kaç ordan!
Şöför açılan ateş sonucu ölmüştü.Pusat:
-Dışarı çık!
Eser2 arabanın kapısını açarak dışarı çıktı ve çete üyelerine ateşle karşılık vermeye başladı.Siviller ise sokakta kaçışıyor,yer bulamayanlarda duvarların arkasına geçiyorlardı.Pusat diğer düşmanı da vurduktan sonra:
-Bu taraftan!
Eser2 onu sessizce izledi.Çete reisi buralarda bir yerde olmalıydı.Sonunda bir ara sokağa girdiler.Oradaki bir garajın kapısında Tilly,Businessmoose ve Mustibey onları bekliyordu.Yakaladıkları bir çete üyesine elektrikli işkence yapmış,çete reisinin nerede olduğunu öğrenmişti.Tilly:
-Rio'ya pek yakın değil.Amazon Ormanlarına bakan bir varoşta saklanıyormuş.
Businessmoose ise elektrikli kabloları bir köşeye bırakarak:
-Aferin..Bizi fazla uğraştırmadın.
Pusat:
-Siz burada bekleyin.Dışarısı pek tekin değil.Onu yakaladığımızda destek çağıracağım.Siz de onlarla beraber bizim yanımıza gelirsiniz.
Mustibey:
-Anlaşıldı
Pusat sonra Eser2'ye dönerek:
-Protect benimlesin
Eser2 ve Pusat bir süre belirlenen yere yürüyerek gittikten sonra oraya vardılar.Evlerin çoğu teneke ve sactan yapılmış,çocuklar pek de terbiyeli konuşmuyor ve sürekli kavga ettikleri bir yerdi.Eser2 Rio'nun varoşlarının bu kadar kötü bir yer olabileceğini hiç tahmin etmemişti.Club Penguin'de hiç böyle şeyler yoktu.Aynı şekilde anne ve babalar da sürekli çocuklarını dövüyor ve onlara bağırıyordu.Herkes göz ucu ile onları süzüyordu.Pusat:
-Onlara aldırış etme.Devam et.
Bir süre yürüdükten sonra bir sokağa girdiler ve Pusat bir arabanın arkasına geçerek:
-Burada bekle.İşte burası..
Pusat tüfeğini kaldırdı.Nefesini tuttu ve tetiğe bastı.Çete üyesi hemen kafasından vurulup yere yığıldı.Diğer çete üyeleri de bunu görünce siper alıp onlara ateş etmeye başladılar.Pusat:
-SAKIN ORADAN ÇIKMA!diye bağırdı Eser2'ye
Sonunda çete üyeleri sokaklara dağıldı.Eser2:
-İkiye ayrıldılar!Şimdi ne yapacağız?
Pusat:
-Ayrılalım.Sen sağa git.Ben soldan gideceğim.
Eser2 ve Pusat yollarını ayırdıktan sonra.Eser2 yeleğini süper hıza getirerek koşmaya başladı.O sırada çete üyelerinden biri ona taciz ateş açmaya başladı.Eser2 hemen bir duvarın arkasına sığınarak karşılık vermeye başladı.Çete üyesi atılan mermilerle ölmüştü.Diğer çete üyeleri de dağılmışlardı.Eser2 nagivasyon cihazını inceledi.Mekanları ayrıldıkları sokağın birleşimiydi.Demek ki oradaki çevre binalardan savunacaklardı kendilerini.Eser2 herhangi bir sokağa saptı.O sırada bir evden ona ateş açılmaya başladı.Hemen eğilerek siper aldı.Sokaklardaki herkes evlerine kapanmış,ancak evler sactan ve tenekeden olduğu için kurşunlar evlerin içinden bile vızır vızır geçiyordu.Eser2 bir çete üyesini vurdu ve bombaatarı ile binanın tepesine bir bomba gönderdi.Bina büyük bir gürültüyle patladı.Eser2 hızlı adımlarla binadan içeri girdi.Bombanın etkisi ile yere yığılanlar hemen silahlarını ona çevirse de Eser2 onlardan hızlı davranarak onları öldürdü.O sırada telsizden Pusat:
-Adam kaçıyor!Onun yolunu kes!
Eser2 süper hızla başka bir sokağa saptı.Ancak yine ona ateş açılıyordu.Oradakileri de etkisiz hale getirdikten sonra adamı çatıda gördü.O yerden o çatıdan koşarken Eser2:
-DUR!
Çete üyesi İspanyolca birşeyler söyledikten sonra koşmayı sürdürdü.Başka çete üyeleri Eser2'nin gideceği yola barikat kurmuş,ona molotof fırlatarak onu yavaşlatmaya çalışıyordu.Eser2 bombaatarı ile barikatı dağıttı ve yoluna devam etti.O sırada Pusat'ta göründü.Pusat süper güç modu ile çatıya sıçradıktan sonra:
-SIKIŞTIR!
Eser2 de aynı şeyi tekrarladıktan sonra adamın önünü kesti ancak adam onun üzerine doğru koşarak onunla beraber çatıdan aşağı düşmüştü.Yeniden kaçmaya çalışırken Eser2 onu ayağından yakaladı ve plastik kelepçeyi taktı.Pusat:
-Aferin aslanım!
Hemen telsizle diğerlerine haber verdi.Destek helikopteri ve ekip gelirken yeniden ateş açılmaya başlamıştı.Fakat bu kez ciddiydi.Çünkü ellerinde roketatarlar vardı.Pusat:
-Şimdi hapı yuttuk!
Helikopterden:
-KAÇIN!diye bağırdılar.
Hepsi koşarak çatılara çıktılar.Arkalarındaki bir binanın balkonundan ise bir makineli onlara ateş ediyordu.Karşılarındaki çatıya atlayacaklardı.Pusat cesaretini toplayarak çatıya atladı ve Eser2'ye:
-HADİ ATLA!
Eser2 çatıya atlamıştı ki tutunacak yer bulamamıştı.Pusat onu tutmak için harekete geçerken şiddetli ateş nedeniyle onu tutamadı ve Eser2 aşağıya düştü.Pusat öfkeden deliye dönmüş,tüfeğini kaldırarak makineliye nişan aldı.Attığı kurşun makineliyi kullanan adamın kafasına gelince ateş daha da ağırlaşmıştı.

-PROTECT!!
Bu bağırma ile Eser2 kendine geldi.Gözleri bulanık görüyordu.Tilly telsizden:
-Hemen çık oradan!Seni almaya gelecekler!
Eser2 var gücü ile atlayacağı çatının olduğu binanın içerisine girmişti ki katlarda bekleyen çetecilerle karşılaşmıştı.Eser2 hızlıca aralarından sıyrıldıktan sonra Mustibey helikopterden ona bir merdiven uzattı ve:
-ÇABUK OL!ATLA!
Eser2 tüm gücünü toplayarak merdivene doğru atladı.Merdiveni yakalamayı başarmıştı.Merdivende Rio Dağları'nı havadan izlemenin keyfini yaşıyordu.

Devam Edecek...

1 yorum:

  1. Oğuz, beni de yazara alır mısın? İşte örnek hikayem:

    Gizli Görevdeyiz, bölüm 1: 3 Dost

    3 penguen bilirim; Jake, Ben ve Arthur. Aralarında sıkı bir dostluk vardır. Ajandır bu üçü de. Ajan gruplarındaki sıraları Jet Pack Guy'dan tam sonradır. Tuhaftır ki bunlar hiç birbirlerine benzemiyorlar. Ama nedense iyi arkadaşlar işte... Jake, her zaman turuncu bir tişört giyer. Mavi bir penguendir. Bu grubu da o kurmuştur. Her zaman gülümser. İkinci penguen olan Ben biraz delidir... Çoğu şeyi abartır. Turuncu bir penguendir. Saçı sarı dalga şeklindeydir. Her zaman her yerde herekese gülümser. Arthur, yani üçüncü penguenimiz ikisinin de tam tersidir. Hiç gülümsemez bu penguen. İki elinde de bileklik vardır. Mavi spor ayakkabıları giyer bu kırmızı penguen. Hep tuhaf davranır...

    YanıtlaSil