Krallık Hikayesi:Konuşma (Bölüm 9)

Gönderen aFacaN HakaN

                                                                             
                                                                           

O Cüce bizi evine çağırmıştı.. Kim olduğnu bilmiyorduk ama sonradan bize söyledi.. Bu ölen arkadaşımızın , yani Graham'ın babasıydı. Bize; Bakın çocuklar sizi tanıyorum.. Graham'ın arkadaşınız .. O malesef öldü diyerek.. Gözlerinden yaş gelmeye başladı.. Sonra sözlerine devam etti..

Kral Wortigon'u tanıyorsunuz gailba .. Onlar ve bir maskeli adam burayı ya bir kasaba yada bir sit alanı yapıcaklardır.. Kesinlikle eminimki bence bir kasaba yapıcaklardır.. İnsanlara bir süreliğine çok iyi davrancaklar ama sonra bütün halkı bir binaya sokcaklar.. Ordan çıkamayacaklar! Bir kafes gibi .. 100 altın veren her kimse
o kafesten çıkabilicek.. Ama kasabanın dışınada çıkamayacak!

Ozieboo: Peki bu yapcaklarını öğrenmeyeceklermi .. Diğer saraydan gelenler bunu biilmiyecekmi.. Cüce; Bana göre bilmeyecekler.. Kasaba'nın kapısında tonlarca koruma olabilir.. Wortigon'un korumalarıda bu kasabanın yoluna giden yerede bir kaç tane koruma yerleştirebilir..

Ardından o kar maskeli adam yine kasabaya geliyordu.. Cüce kısık bir sesle; EĞİLİN dedi ! Biz eğildik ..
Kar maskeli adam maskesini çıkardı.. Keşke görebilseydik kim olduğnu cama giderken Cüce; SAKIN GİTME  dedi.. Giderken gizlice arkasından baktık.. Adamda kavuk vardı.. Kesin Kara Vezir olmalıdır.. Diyerek Cücenin kiler'inde az da olsa yemek vardı.. 3 Tavuk ve 1 ayran vardı.. Tavuk gerçekten çok lezzetliydi..

Cüce bize; Bu adamları alt etmeliyiz dedi ve Hazine Sandığı gibi bir kutudan 'Kırmızı IŞIN KILICI' çıkardı.. Cüce; Bunu bana dedem verdi çocuklar.. En zor günlerinde kullan demişti.. Bu da zor günlerimiz diyerek.. Ormana doğru gittik..

(Devam Edicek) 

yazan:aFacaN HakaN

0 yorum: