Herbert'ın Adayı Yok Etme Planı (3. Bölüm)

Gönderen Mavipengu1

Rookie:'' Yardıma ihtiyacımız var.''
Mavipengu1:''Zamanımız yok bunu kendimiz yapmalıyız!''
Rookie:''Yetişmez, sen diğer ajanlara mesaj at buraya gelip bize yardım etsinler!''
Mavipengu1 mesaj atar. Bir kaç dakika sonra tüm ajanlar gelir.
Mavipengu1:''Herbert jet  packlarle bir adayı Club Penguin Adası ile çarptıracak ve Club Penguin adasının dengesi bozularak EPF Command Room da dahil Club Penguin adasının yarısı batacak! Şu sıcak hava balonlarıyla adayı havaya kaldırmamız gerekiyor. Yani yardımınıza ihtiyacım var.''
Tüm ajanlar orada  buldukları tüm hava balonlarını Club Penguin Adasının kenarlarına bağlarlar ve sıcak hava ile şişirirler. Sonunda ada havaya kalkar. Bunu gören Herbert mecburen durur.
Herbert hala pes etmemiştir. Bir tane puffle fırlatma aracını (Puffle Launch'taki Fırlatma aracı) alarak buz parçalarını sıcak hava balonlarına atar. Bir tane sıcak hava balonu delinir.
Mavipengu1:''Ne yapacağız? Bu kutup ayısı asla pes etmeyecek.''
Rookie:''Merak etme biz de örslerle Club Penguin Adasından Herbert'ın bulunduğu ısız buz adasındaki jet packere ve puffle fırlatma aracına atacağız. Sonunda orada kalacak. Daha sonra Klutzy ile bir şekilde kurtulacaktır.''
Mavipengu1:''İyi fikir ama Herbert'a gelmesin. Çok dikkat edin.''
Rookie:'' Tamam, tüm ajanlara bunun hakkında mesaj attım.''
İkisi konuştuğu anda Herbert 1 sıcak hava balonunu vurmuştur. Ada yavaş yavaş alçalır. Tam bir tane daha atacaktı ki adadan bir kaç ajan Puffle fırlatma aracına örs atar. Herbert bunu görür görmez jet packlarını çalıştırmaya gider o sırada 2 örs daha fırlatılır. 1 tanesi jet packa gelir ama diğeri ıskalar. Zaten isabet etirseydik de sağlam 3 tane daha jet packı kalırdı.
Adayı yavaş yavaş alçaltırlar ve tüm penguenler çok sevinir.

Son

0 yorum: