Umutsuz Aşk: Mutluluk Gerçek Bir Teori Değil!

Gönderen Adsız

Ardından her yerden o patlama sesi duyulmuştur. Bir kaç dakika sonra oradan Gary çıkmıştır. Ama ne Cadence ne de Franky çıkamamıştır. Sonra bir kaç penguen içeri girmişlerdir. İçeri girdiklerinde Franky'yi Cadence'in kucağında yatarken görürler. Herkes çok şaşırır. Olayın nasıl olduğuna dair en ufak bir fikirleri bile yoktur. Çok beklemeden hemen Franky ve Cadence'ı oradan çıkartırlar. Cadence hiç durmadan bağırarak şöyle diyordu:
- Franky! Ölme lütfen! Dayan biraz! Çok az kaldı! Lütfen dayan! Sen ölemezsin! Ölemezsin!
Sonra Franky'yi hemen Club Hastaneye getirdiler. Franky'nin acil ameliyata alınması gerekiyordu. Durumu çok kötüydü. Bir yandan da Cadence çığlıklar atıyordu. Cadence'ın ameliyatta içeri giremeyeceğini söylüyorlardı doktorlar. Ama Cadence içeri girmek istiyordu. Artık dayanacak gücü kalmamıştı. Tam o anda sanki ona doğru bir ışık parlıyordu. Ama o ışığın nereden geldiğini ve nasıl geldiğini bilmiyordu. O muhteşem ışık yanına geldi ve şöyle dedi:
- Gel sana yardım edeyim. Durumun çok kötü

Demesiyle birlikte Cadence oracıkta yığılıverdi yere. Ama hemen doktorlar yetiştier. Hemen yanına geldiler. Onu da bir kontrolden geçirdikten sonra odasına çıkardılar. Ama Cadence uyandığında çok da iyi durumda değildi. Kalktığında bir odadaydı. Sonra hemen serumunu falan çıkartıp Franky'nin yanına gitmek istiyordu. Odadan çıktığında kapıda G Billy'yi gördü. G Billy'nin burada ne işi vardı ki? Acaba Franky'yi mi görmeye gelmişti? Ama Franky için gelseydi tüm ekip yanında olurdu. Sonra G Billy Cadence'ı gördü ve şöyle dedi:
- Cadence! Yatağından kalkmamalıydın. Hemen gel! Geri odana girmen lazım! Bu çok tehlikeli. Durumun çok kötü! Cadence hadi!
Cadence G Billy'nin laflarına dayanamıyordu. Ardından şöyle dedi:
- Hayır! Benim Franky'yi bulmam lazm! Hem de hemen! Burada kalamam. Kalırsam ve eğer kalırsam... Franky! O nerde? Hemen söyle! Lütfen G Billy!
Dedi Cadence tam da dediği anda Franky'yi karşısında gördü. Franky iyileşmişti. Ama CadenceEye hiç de iyi bakışlar atmıyordu. Franky hemen Cadence'ın yanına gelip Bubblegirl ile bir daha konuşmamasını söyledi. Cadence ile çok kötü bit konuşma geçirdiler. Franky Cadence'ı bir gram bile sevmiyordu. Cadence o anda bunu anlamıştı. Cadence Franky'nin söylediğini duyunca oracıkta yere düştü ve bayıldıı. G Billy hemen onu kucağına aldı. Odasına götürdü ve yatağına yatırdı. Bu sayede G Billy birazcık bile olsa Cadence'ın kalbini kazanmıştı.
Sonunda akşam olmuştu. Bu gece iğrenç geçecekti Cadence için. Çünkü Franky onu hiç sevmiyordu. Bu gece de Bubblegirl ile bilikte kaldığını öğrendi Cadence. Ama ilk başta inanmadı. Sonra evine gidip bir baktı. Çok mutlu görünüyorlardı. Cadence camın orada yığılıp kalmıştı. Ama birden karşısında G Billy'yi görmüştü. G Billy ona elini uzatmıştı. Sonra Cadence ayağa kalktı. Birlikte oradan uzaklaştılar hemen. Birlikte uzun bir yürüyüşe çıkacaklardı heralde. Ama tabi ünlü penguenler sokağında.
Bu uzun yolculukta Cadence ile G Billy sonzuluk yolculuğuna çıkacaklardı heralde. Ama önemli değildi. Cadence için artık hiç bir şeyin önemi yoktu...
Sonunda bu uzun gece sona ermiş ama belki de Cadence için hiç bitmeyecek bir gün başlamıştı artık. Sabah olduğunda G Billy ve Cadence sahilde uyuyorlardı. Ama Cadence erken uyanmıştı. Uyanır uyanmaz oradan ayrılmıştı. Artık hayatındaki tek kişi de gitmişti. Franky yoktu artık. Franky öldürmüştü kendisini. Hiçbir şey onu bu kadar kötü yaralayamazdı. Ama Frank ona yapılabilecek enkötü saldırıyı yapmıştı. G Billy uyandığında yanında Cadence yoktu. Ama muhteşem bir gece geçirmişlerdi. Hep aklına o geçirdikleri gece aklına geliyordu. Ama artık Cadence'ın Franky'yi sevmesine dayanamıyordu. Bu yüzden Sensei'nin yanına gitti. Ve ondan en iyi ninjasını istedi.
Sensei ise ona Canavar Nija'yı önermişti. Cadence Franky'nin evine gitmeden Canavar Nija'nın gitmesi gerekiyordu. bu yüzden çok hızlı olmalıydı. Canavar Nija en iyi ninja silahlarıı almıştı yanına. Sonunda Franky'nin evine gelmişti. Gizlice camdan içeri girdi. Cadence ise o anda gelmişti. Geldiği anda Franky'nin ağzından duyduğu ses şu oldu:
- Hayır!!!

Devam Edecek...

4 yorum:

  1. ooo iyi olmuş görsün gününü

    YanıtlaSil
  2. sus lan franky yaşasın! :D

    YanıtlaSil
  3. candana katılıyorum :D

    YanıtlaSil
  4. Franky gününü görsün de ben başka bişey istemem :D yanlız Cadence'a da az sinirli değilim.

    YanıtlaSil