Penguen Serüvenleri: Yolculuk Hazırlıkları

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/32_lrg-768.jpg
Günlerden bir gün Club Penguin Adasının yanında küçücük minicik bir ada bulunurmuş. O adada ise sadece tek bir kişi yaşarmış. Orada yaşayan kişi o adaya kendi ismini vermiş. "Berg" Sonrada ada buzlarla kaplı olduğu için oraya "Ice Berg" ismini koymuş. Orada onun bir mağarası varmış. Ada hep boş görünürmüş. Çünkü Berg hep mağarasında yaşarmış. Oradan hiç çıkmazmış. Bir gün Mavipengu1 erken kalkmış. Bugün de canları sıkılmaması için ne yapabilirlerdi ki! Hiçbir plan kurmamışlardı. Mavipengu1'in evi karşıdaki Ice Berg adasına bakıyordu. Sonra kendi kendine şöyle dedi: "Bu ada... Harika! Bence bugün orada piknik yapmalıyız..."Sonra Gary'ye haber vermek için evinden çıktı.
Gary bir test uyguluyordu. Fareler üzerinde. Sonra Mavipengu1 geldi ve şöyle dedi:
- Gary bugün piknik yapmak ister misin?
Gary:
- Aaa... Şimdi işim var. Ama bilmem belki yapabiliriz.
Mavipengu1:
- Ya kesin bir cevap ver de hazırlıklarımı yapayım.
Gary biraz düşündü ve sonra:
- Pekala! Gidebiliriz. Git hazırlıklarını yap!
Ardından herkese haber gönderdi Mavipengu1. Herkes şimdiden hazırlıklara başlamıştı. O adaya gitmek için sabırsızlanıyordu Mavipengu1. Oreo ise yine iş başındaydı. İkizi bubblegirl'ü yakalayacaktı bu sefer. Harika bir plan kurmuştu. Bubblegirl'ü etkisiz hale getirip. Diğerleriyle adaya gidecekti. Herkes yemek yerken gemiyi alıp kacacaktı. Sonra herkes orada tutsak kalacaktı. Bundan sonra adada istediği gibi kötülük yapabilecekti. Ama acaba bu planı uygulayabilecek mi?
Herkes hazırdı. Yarr dünkü partiden beri uyuyordu. Rockhopper'da gemiyi hazırlıyordu. Puffle'lar en erken gelenler oldu. Rockhopper'a yardım ettiler. Pop ve Loop yolculukta penguenlerin canı sıkılmasın diye bir sahne yaptılar. Burada dans edip şarkı söyleyeceklerdi. Müthiş olacaktı. Chirp ise yaptığı resimleri getirmişti. Bunlarla büyük bir sergi açacaktı ve para kazanacaktı. Flit de kendisine bir sahne yapmıştı. Ama bu özel bir sahneydi. Çünkü sihirbazlık gösterisi yapacaktı. Bouncer ise yanında bir kaç bowling seti getirmişti. Penguenler ile bowling oynayacaklardı. Bu piknik müthiş olacaktı. Blast ise havai fişek gösterisi yapacaktı. Havai fişekler havaya atıldığında Club Penguin Adası yazısı çıkacaktı ve kenarlarında da çiçekler balonlar süsler çıkacaktı. Flare Gary ile birlikte geleceği için bir hazırlığı yoktu şu an için. Penguenler sonunda gemiye gelmişlerdi. Gemiyi görünce çok şaşırdılar. Müthiş bir piknik olacaktı!
Bütün bunlar olurken Oreo planını uyguluyordu. Bubblegirl daha kalkmamışken evine gizlice girip onu yakalar. Sonra giysilerini alır ve Bubblegirl'ü yeraltındaki zindanına hapseder!

Devam Edecek...

0 yorum: