Penguen Serüvenleri: Kazanma Zaferi Partisi - Sezon Finali

Gönderen Adsız

http://media2.clubpenguin.com/community_media/images/wallpapers/37_lrg-768.jpg
Yarr endişelenmişti. Çünkü hala Gary’den yanıt gelmemişti. Ice Berg’e geri dönmeye karar verdiler. Dödüklerinde bu sefer mağarayı aradılar. Ama bir tüelü bulamadılar. Bu arada Gary ve penguenler bir odaya gelmişlerdi. Oda kilitliydi. Anahtarı bulmaları gerekiyordu. Ama anahtar nerede olabilirdi ki?
Gelirken geçtikleri bir yerde olabilir miydi?
Ama olamazdı. Çünkü hiç böyle bir şeyi saklayacak bir yer yoktu. Eee buranın devamı da yoktu. Heralde sonsuza dek burada kalacaklardı.
Sonra birden bir ses duydular:
- O kapının anahtarını istiyorsanız soruma doğru yantı vermelisiniz!
Sonra herkes soruyu merak etti.  Sonra duydukları ses soruyu sormaya hazırlanıyordu. Sonunda soruyu sordu:
- Sizce içerideki odada ne var?
Sonra bütün penguenler düşündü. İlk önce Gary bir şeyler düşünmeye başladı. Ama bu soru çok zor bir soruydu. İlk önce herkes düşündü. Sonra Candano şöyle bir cevap verdi:
- İçeride bence ejderhalar olmalı. Çünkü sandığı koruyan ejderhalar varsa o zaman direk sandığa ulaşamayız.
Sonra herkes bu fikri mantıklı buldular. Sonra o sese gidip cevaplarını söylediler.  Ses biraz düşünmek için sustu. Penguenler çok sabırsızdılar. Acaba doğru yanıt mı verdiler? Sonra ses gelip şöyle dedi:
- Aaaa… Maalesef, doğru cevap verdiniz!
Bu sözün üstüne bütün penguenler çok sevindiler. Bu inanılmaz bir şeydi. Ve hepsi Candano’nun sayesinde olmuştu. Sonra içeri girdiler. Karşılarına 3 tane ejderha çıktı. Herkes çok şaşırmıştı. Ejderhalar çok büyüktü. Onlarla nasıl baş edeceklerini bilmiyorlardı. Sonunda Candano bir plan kurdu. Bu plan ejderhaları yenebilecek bir plandı. Plan şöyleydi:
Ejderhaların üzerleri buzlarla kaplıydı. Bu buzların uçları ise çok sertti. Eğer o buzlar ejderhaların kafalarına düşerse onları yenebilirlerdi. Ama onların ejderhaların üzerlerine düşmesi içinde bir plan kurmuştu Candano. İlk önce bütü buzları bir halata bağlayacaklardı. Sonra ejderhaları tam buzların altına çağarıp halatı çekeceklerdi. Bu sayede ejderhaları yenebileceklerdi. Sonra hemen bu planı uygulamaya soktular. Ama en önemlisi ejderhalara gözükmemeleri gerekiyordu.
Göreve başlamışlardı. Olabildiğince sessiz olmaları gerekiyordu. İlk önce Mavipengu1 yukarı tırmandı ve buzlara halatı bağladı. Sonra aşağı inerken zorlandı ama yine de çok iyi bir iş çıkarmış oldu. Şimdi sıra Candanodaydı. Ejderhaların dikkatini dağattı. Sonra ejderhalar ona doğru koşmaya başladılar. Tam buzların altına geldiklerinde Mavipengu1 ipi çekti. Sonra hepsini yakaladılar. Ama bu onları fazla oyalamazdı. Çünkü yaralanmamışlardı. Sadece o buzları çıkartmaları an meselesiydi. Sonra hemen Fd Pengu ileri doğru koştu. Hazine Sandığını buldu. İçini açınca içinden zaman ışınlayıcıyı hemen aldı. Sonra diğerlerinin yanına koştu ve buraya geldikleri mağaraya geri döndüler. Tam da geri döndüklerinde Yarr ve Berg ile karşılaştılar. Bundan sonra Berg'ide aralarına almışlardı. Arık ana kaptan Rockhopper ile seyehat ediyorlardı. Ama Berg gelmemişti. çünkü onun evi orasıydı.
Adaya geri döndüklerinde puffle'lar her şeyi anlattılar. Bu şekilde bütün kötüler yok olmuş toldu. Ve buna herkes çok sevindi. Herbert ve Oreo sonsuza kadar o zindanda kalacaklardı. Sonunda iyiler kazanmıştı. Artık bir Kazanma Zaferi Partisi verebilirlerdi. İşte DJ Cadence ile parti verme vakti gelmişti. Herkes çok eğleniyordu. Bu partide Penguin Band da sahne alıyordu. Bundan sonra herkes mutlu olacaktı.

İşte Mutlu Son...

17 yorum:

  1. süper son diye buna derim! :D

    YanıtlaSil
  2. güzel olmuş ve bir konuda fikir almak istiyorum karmakarışıkta olayları çok karışık hale getirebilirim istiyormusunuz :D

    YanıtlaSil
  3. evet evet süper olur ben en çok sevdiğim türrrrr

    YanıtlaSil
  4. evet evet evet!!! :D heyecandan kusabilirim! :P

    YanıtlaSil
  5. siz istediniz. bir sonraki bölümde şaşkınlıktan dilinizi yutabilirsiniz. :O

    YanıtlaSil
  6. of ama düştükleri yerden kaldırmayı unutma ;)

    YanıtlaSil
  7. Ama hani EPF serüvenini yazacaktın Sphenis?

    YanıtlaSil
  8. ikisini birden yazıyor galiba

    YanıtlaSil
  9. siz ikiniz niye yazmıyosunuz

    YanıtlaSil
  10. candan evet sen neden hiç yazmıyosun

    YanıtlaSil
  11. bende şuan dosya dosya yazı var,onları düzelttikten sonra internete geçireceğim

    YanıtlaSil
  12. yeşil z puffle şehrinde beni de koy puffle şehrini korumak için bir korsan olayım bir adada

    YanıtlaSil
  13. puffle şehrini sildim sevmediim ben onu çünkü puppy in my pocket ın aynısı oldu.

    YanıtlaSil
  14. o zaman başka bir tane yap ne yapcaksan ama korsan yapma epf ajanı yap korsan olmayım çok yüksek rütbeli olayım jetpack guy ve dotdan 1 rütbe geri olayım bide o lazer gözlüklüden olayım lütfen iltiraz etme

    YanıtlaSil